3.12.2015

Syyskynnet piCture pOlish Autumn

Kyllä tärähti. Niin kuva kuin ottajakin, kun sain tämän ihanaisen syyskimalteen kynsille! Järkyttävän herkullinen, anteeksipyytelemättömän vahvan värinen ja vielä ihanaa kultaista microglitterhippua sisältävä piCture pOlishin Autumn on täydellinen syyslakka. 


Lakka lipuu kynsille huomaamatta ja jättää täysin tasaisen pinnan ilman minkääntasoista asettelua. PP-laatua, ja katsokaa hei nyt tota väriä !!!?! Eikö ookki ihan namu? En kuvitellut tarvitsevani tätä, mutta Cesarsin hyllyjä kollatessani en voinut itselleni mitään. Verkkokalvoilleni piirtyneet lukemattomat kuvat blogeissa ja Instassa tästä lakkarakkaudesta saivat käteni hitaasti lipumaan kohti oranssia rivistöä ja kuin itseäni huijaten nappaamaan sekunnin sadasosassa etummaisen pullon jo muutenkin täysiin hyppysiini. Mutta ei mennyt itsensä huijaaminen hukkaan. Tätä lakkaa tulen sutimaan kynsilleni varmasti vielä lukemattomia kertoja. Mainitsinko jo että ihastuin tähän lakkaan? En ehkä vielä.

Niin ja onhan tuossa kuvassa toistakin samalla kertaa Cesarsin Kynsilakkataivaasta ostettua lakkaa. Glisten&Glow'n värilakkapuoli on jäänyt minulla kokonaan jostain syystä testaamatta, olen keskittynyt lähinnä merkin täydelliseen pikakuivattajaan, HK Girliin, ja Ctrl + Alt + Deliin ryyditettynä purkkakarkin tuoksuisella kynsiöljyllä. Värillisistä lakoista tämä hento kuparinoranssinsävyinen Peach Bellini on siis minulle merkin neitsytlakka. Holo ei näistä päivänvalokuvista kunnolla erotu, mutta ei tuolla ikkunan toisella puolella meidän korkeuksilla juurikaan sitä aitoa möllykkää ollut kuvaushetkellä tarjolla. Mennään siis näillä, mitä on tarjota. Peach Belliniä on kynsillä kolme kerrosta ja se on ihanan holografista. Uusia harjoitustunteja auringon kanssa on suunniteltu jo kesäksi, aikavarausta en vielä ole saanut läpi. Tasainen holoefekti ja hyvä levittyvyys. Kalmankalpeat sormet kuvissa, mutta älkää niiden antako huijata, lakat ovat oikeasti todella kauniita luonnossa.



Villasukkien lämpöä teille jokaiselle!

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Täydellinen komppaus täältä suunnalta! Enemmän harmittaisi, jos en olisi ostanut :)

      Poista
  2. Autumn hipoo kyllä täydellisyyttä! En usko että sun tarvii katua sen hankkimista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, täydellinen oranssi lakka, enpä olis osannu itse sanoa sitä noin hyvin :)

      Poista
  3. Ääh, hitsit kuinka ihana tuo Autumn on! Se on keikkunut jo vähän aikaa mulla ostoslistalla, mutta ei ole tullut vielä hommattua. Ehkä siis viimein pitäisi, on se vaan niin nätti. :)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Dimavarien! Omaan silmäänikin mukavia kaunokaisia.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!