16.1.2014

Motivaatiomonttu

Sieltä se tuli. Varoittamatta luikahti kiinnimenevän oven raosta sisään ja käpertyi takan taakse odottamaan. Milloin lienee tullutkin jo taloon sisälle tuo ei-toivottu vieras, nimittäin Motivaatiomonttu. Olen ollut alkuvuoden ihan jumissa lakkausten kanssa. En vaan keksi, jaksa, ehdi. Päivät ja illat täyttyvät kaikella muulla, joten yöaskarteluiksi menisi ja vuoden tärkeimpänä aikana töissä olisi suotavaa olla skarppina heti aamusta asti, joten on vaan pitänyt antaa tilaa muille asioille. Kyllä kai tämä tästä lähtee nousuun, nyt vaan tumma esirippu roikkuu painavana hartioilla aina kun katson kynsiäni. Harmistusta eivät yhtään helpota alkaneet pakkaset, jotka saavat kynnet huutamaan hoosiannaa kuivuudesta. Pari kynttä pykälöityy ja kaksi on napsahtanut ihan huomaamatta poikki. Positiivarin luonnetta koetellaan.

Yritin etsiä lakkalaatikosta jotain kivaa lakkaa, joka saisi wuhuu-kiljahdukset aikaan ja innon lakkaamiseen syttymään. Essien Armed and Ready on ollut testaamattomissa vaikka kuinka kauan, joten ajattelin testata sen nyt. Lakan sävy on kaunis armeijanvihreä, jossa on kultaista shimmeriä pullossa, mutta kynnelle se ei nouse. Muutamassa kuvassa se hieman näkyykin. Omani on jenkkisiveltimellä, joten leveämmän Suomi-sudin veroinen tämä yksilö ei ole. Nimettömässä ja peukalossa OPIn Vampsterdam murrettuna väriparina ja dottarilla napulteltu vielä karttapolkuja tai vastaavia. Nimettömään huljautin vain valkoista ja vihreää lakkaa päälle ja kieputtelin dottarin pallopäällä sattumanvaraisesti. Syytän rankasti Motivaatiomonttua (mur!), mutta eivät nämä mitkään tuijottelukynnet olleet. Ja niin laiskaksikin heittäydyin, että kuvassa komeilevat kärkikulumat polttavat varmasti paatuneilta kynsifanaatikoilta verkkokalvot loppuviikoksi. Pahoitteluni siitä.




Näistä ei paljoa jälkipolville jää kerrottavaa, mutta tajunnanvirran tuotteeksi olivat tarkoitettukin :)


Millä te olette nousseet motivaatiomontusta? Onko se aika, joku tietty lakkaus, uusi lakka vai mikä? Vinkkejä kaivataan, kuten huomaatte.

6 kommenttia:

  1. Pakkasen kuurankukat? Revontulet? Parin viikon päästä ystävänpäiväkynnet? ...amatöörin vinkkeinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi revontulet alkoi heti kiinnostamaan.... niitä kokeilen varmasti! Kiitos Pihla <3

      Poista
  2. Ma luin vaan uudelleen ja uudelleen etta MotivaatioTonttu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *reps* tulinpa hyvälle tuulelle tästä :D
      Tekijä on ollut aikamoinen tonttu. Entäs jos meillä kaikilla asuukin se MotivaatioTonttu kotona, mutta tää mun tyyppi päätti ottaakin vähän vapaata?! :)

      Poista
  3. Mullakin on venaillut Essie jo hyvän tovin lakkailua, ei tunnu löytyvän sille kivaa koristelua mutta tää sun idea on kyllä mainio:)
    Yllättävän vähän on mahtunut motivaation puutetta tähän kahden vuoden blogiuraan. Muutamia päiviä on saattanut olla vähän plaah mutta yleensä siihen auttaa joku uusi, kiva lakka tai muuta positiivista juttua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idea on vapaasti kopioitavissa, ollos hyvä :)
      Sulla on aina niin tyylikkäitä kuvia, että ihmettelen toisinaan miten sä keksitkin kaikkia koristeluyhdistelmiä ja uljaanvärisiä lakkoja yhteen! Mukava kuulla, ettei sinulla ole motivaatiota puuttunut, sen myös huomaa blogistasi.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!