13.1.2014

My Vampire Is Buff

Viime vuoden kynsisatoa vielä uunista ulos.
My Vampire Is Buff on nudelakka, jonka olen omassa kotikaupungissanikin tavannut alessa, mutta annoin sen mennä ystävälleni. Olen lakannut hänelle tuolla Buffilla pari kertaa ja sen johdosta päätynyt siihen, että tarvitsen sen itsekin. Tuo lakka on kyllä ongelmalapsi parista syystä. Ensisijaisen ongelman tuottaa liru koostumus = huono levittyvyys ja numerolla kaksi ensimmäisestä johdannainen lakan kaljuuntuminen. Nämä ovat ainakin minulla ongelma. Kärsivällisyyttä, ohuet kerrokset ja tavallista kahta useampi kerros kynsille tuottavat vasta jollain asteella käyttökelpoista jälkeä. Kermanvaalea värisävy on niin houkutteleva, että sen vuoksi oli tämä haalittava lakkalaatikkoon. Paremmin käyttäytyviä värisisarusehdotuksia hyvällä peittävyydellä otetaan vastaan kommenttiboksissa :)

Uuden vuoden kolkutellessa lakkaushetkellä kohta ovella päätin sipaista IsaDoran Silver Blingin hopeista kimallusta kulmiin. Tässä roolissa Holographic-sarjan lakat on minusta omimmillaan, kerrostettuna jonkun toisen lakan päälle. Kolmiulotteisuutta tuovat mustat strassit koristivat muutoin selkeitä kynsiä.






6 kommenttia:

  1. Mä himiöin tuota vampirea siitä lähtien kun se ilmeistyi, mutta kun lähes jokainen bloggaaja sanoi, että se on karmeaa kuraa niin jätin sitten ostamatta. Sonnelasta näin sitten vinkin Color Clubin Poetic Huesista, joka vaikutti melko samankaltaiselta, dupe se tuskin millään tasolla on. Taitanee olla hieman vaaleampi ja himpan verran keltaisempi, nätti kermainen nude anyway.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ISO kiitos vinkistä lakkasisko Dollie! CC:n Poetic Hues pääsee ehdottomasti näyttämään mihin hänestä on ;)

      Poista
  2. ^Uuh, otan ilolla vastaan tuon vinkin! Tämä Buff on ihanan värinen mutta elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi pskojen lakkojen kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu-u, väri on niin käsittämättömän kaunis, mutta enempää et voisi olla oikeassa tuon elämän tuhlaamisen kanssa :D

      Poista
  3. Ihanat,yksinkertainen on kaunista!:)
    Olisitko sinä kiinnostunut tekemään postauksen blogiini Vierasbloggaajana,esim.kerrot itsestäsi ja blogistasi tai esittelet lempi lakkasi? Jos kiinnostuit niin käy kurkkaamassa lisää blogistani:
    http://kynnellekykeneva97.blogspot.fi/2014/01/vierasbloggaaja.html

    Terveisin Riikka :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!