31.1.2014

Laventelia kynsillä

Näytön tältäpuolelta kuuluu tyytyväistä hyrinää. Essien uusimmasta Shearling Darling -kokoelmasta kaksi odottamaani ovat kotiutuneet. Ihanista sävyistä hillityn tyylikäs ja hieman likaisen laventelin värinen Warm & Toasty Turtleneck pääsi ensimmäisenä kynsille. Toinen vuoroaan odottava on Parka Perfect, johon olen henkisesti ladannut myös aika runsaasti pelimerkkejä hyvyyden toivossa. Siihen palatkaamme jossakin toisessa yhteydessä. Vierailu isolla kirkolla sai lakka-arsenaalini täydentymään myös DS Extravagancella, jota olen vain ihastellut toisilla. Ja en yhtään ihmettele enää, miksi kaikki sen omistavat puhuvat sen ihanuudesta syvällä paatoksella. Se ON ihana. I H A N A. Huikea väri, mahtavan paljon glitteriä käsittämättömän kauniinsävyisessä pohjalakassa. Kaupan päälle hyvä peittävyys sekä upea koostumus niin paketissa on menestyjän elkeet kasassa aika laajalle ja moninaiselle käyttäjäkunnalle.

Skittle/skittlette -erot ovat olleet jokseenkin työläitä muistaa, mutta nyt bongasin Sissin kommenteista Sigin hyvän muistisäännön: skittlessä kaikki kynnet ovat erilaisia, skittlettessä vähintään kaksi kynttä ovat täysin samanlaiset. Kiitos Sigi! Nämä lienevät siis tällä tulkinnalla skittlettet. Pohjalakkatilanne oli oheisennäköinen:



OPI DS Extravagance, Essie Pure Pearlfection, Essie Warm & Toasty Turtleneck
Hempeät perhoset olivat jotenkin niin kotonaan näissä lakkauksissa, etten tohtinut jättää niitä pois, kun katselin decaleja. Keskisormen ja pikkurillin pinnalle sipaisin vielä kevyen vedon Essien Pure Pearlfectionia, joka toi kimallusta Extravagancen vieruskynsiinkin. Etusormen jätin tarkoituksella koristelematta kuten peukalotkin, mutta tässä se jotenkin näyttää jäävän alakynteen aivan kuin siitä puuttuisi sen juttu. Jokin pieni koristelu olisi saattanut olla sillekin paikallaan, mutta nyt meni näin.


Joko olette löytäneet omat suosikkinne tästä Essien kokoelmasta?

10 kommenttia:

  1. Mun suosikki kokoelmasta taitaa olla juurikin tuo Warm & Toasty Turtleneck, jonka lisäksi en omistakaan kuin Toggle To The Topin. Ja tuo OPI:n DS on kyllä oikea superkaunotar! ♥

    Tuo Pearl Perfection ei oo niin mun juttu, mutta kauniit lakkaukset oot tehnyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turtleneckin ja Parkan minäkin näistä halusin :)

      Hui kun mulla onkin karmivan keltaisenpunaiset kädet noissa kuvissa ?!? :)

      Poista
  2. Ooh, pitäisikin muistaa taas pitkästä aikaa lakata Extravagancella. Tässä yhdistyy kyllä kaksi ihanaa lakkaa ja veikkaan, että et pety Parkaankaan:)

    VastaaPoista
  3. ♥ Mie yritän taistella ostohalua vastaan...Tuo Turtle ois kyllä... ;)

    VastaaPoista
  4. Oi nams!

    Mulöla on tuosta kokoelmasta Turtleneck ja Parka, molemmat ihania.
    Mutta MIKSI mulla ei ole yhtään DS-lakkaa, huoh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat lakat ovat houkuttaneet monia :)
      DS'iä ostoskoriin ja Buy ... ;)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!