4.2.2014

Black and Yellow

Pimeitä päiviä vastaan tein kerrassaan railakkaat keväänhoukuttelukynnet. Eivät muuten näissä keleissä todellakaan jääneet huomaamatta :)

Golden Rosen pirtsakka sitruunankeltainen lakka nro 48 oli vain niin yltiöhoukuttelevana laatikossa, etten voinut vastustaa sillä lakkaamista. Ja miksikäs kannattaisikaan, koska näillä sai auringon lähelle kertaheitolla! 

Suti on leveä ja lakka levittyy kivasti. Ei tosin erikoisia wau-efektejä, muttei huonoimmastakaan päästä. Keltaisesta olisi onnistunut saamaan myös lirun ja ohuen lakan, mutta nimensä mukaisesti tämä on rich color. Huojuvat heinät on huiskittu Orlyn Nail Artistilla. Tuo musta on ensimmäinen omistamani Orlyn Nail Artist, mutta on niin äärettömän hyvä kädessä ja maalaamisessa, ettei takuulla jää viimeiseksi sävyksi. Suosittelen. Mittavat torumiset ja riittävä sanktio itselleni öljyisyydestä kynnellä, koska musta lakka lähti ajelehtimaan rasvatulla kynnen pinnalla. Muutenhan nämä olisivat olleet aika jees!







Aurinkoa päiväänne ystäväiset! 
Teitähän on kohta jo neljäkymmentä Bloggerin kautta! Iso kiitos mukanakulkeville; niin kommenttikentässä aktivoituneille kuin teille äänettömille yhtiömiehillekin :D

10 kommenttia:

  1. Kylläpäs mätsää hyvin yhteen paidan kanssa!

    Mä oon kade noista hiuksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt mätsäsi kyllä todella yksi yhteen!

      Mähän lupasin Kaisa laittaa jossain vaiheessa kuvaa hiuksistani, tää on nyt vähän tällainen semiulostulo :)

      Poista
  2. Itseasiassa nuo viivat on jopa paremmat tolleen "ei-täydelliset", elävämmät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elävämmät juu, hyvä kun meinasivat pysyä kynnellä :D
      Ehkä niissä on sitä aitouden tunnetta näin, home made.

      Poista
  3. Miustakin heinät on jopa hienommat tuollaisina epätäydellisinä. Ja nuo siun hiukset kyllä herättää kateutta, ihailen miten jaksat niitä aina laittaa. Miulahan käy aina niin, että jos omat hiukset ennättää kasvamaan pitkiksi ennen hermojen menoa, ne tulee aina vaan sitaistua ponihännälle ja sit menee siihen hermo ja sit sanotaan kampaajalle että naks naks. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minullakin tulee niitä heikkoja hetkiä, kun oon leikkauttamassa näitä polkkamittaan, mutta onneksi luottokampaaja ei heti ekasta intoilusta leikkaa. Yhteinen sopimus, että järki on tämän mittaisista hiuksissa muistettava pitää mukana. Niin hassulta kuin se saattaa tuntuakin, pitkiä hiuksia on helpompi hoitaa, kun ne tosiaan saa viidessä sekunnissa nutturalle, ponnarille tai siistille letille.

      Kynnet ovat siis olleet toimivat näin, kiitos kommenteista!

      Poista
  4. Yhdyn edellisiin ja olin aivan ihastunut noihin ajelehtiviin heiniin, mitkä eivät olletkaan ihan täysin täsmälliset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäpä mukava kuulla! Kiitos Kahlaaja kommentistasi, kaikki lämmittävät mieltä kovin paljon. Ehkä minä sitten uskaltaudun huiskimaan toisenkin kerran heiniä, kun ne eivät saaneet suoraa tyrmäystä :) Ja tervetuloa lukijakuntaan!

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!