20.2.2014

Testissä: IsaDoran Smoky Eyes -paletti

Omistan omasta mielestäni aivan liian vähän hyviä luomivärejä. Ymmärrän, että tässä maininta omasta mielestäni voisi olla ristiriidassa todellisuuden kanssa, mutta se ei itse asiassa ole. Kun olen löytänyt jonkun ihanan sävyn, jostain syystä en hullaannu hetkessä toiseen palettiin tai nappiin, kuten teen esimerkiksi kynsilakoissa.. Samat luomiväripaletit pyörivät meikkipussissani kerran sinne päästyään (sinne pääsevät siis vain todella toimivat yksilöt) ja pyrin sutimaan siveltimillä luomivärit loppuun saakka, jos ne ovat sen arvoisia käytössä. Tästä täydellisenä esimerkkinä eräs Kikon kullan ja pronssin sävyinen luomiväri (nimestä ei enää muistikuvia) - viimeiseen siveltimenvetoon asti se jaksoi pysyä meikkipussissani, vaikka pannunpohja oli paljastunut jo aikapäiviä sitten ja vain reunat olivat jäljellä. Tarkan markan toimintaa tässä mielessä. Sitten on toki niitä luomivärejä, jotka ovat joutuneet meikkipussikodittomiksi ja siirretty laatikkoon harvoja käyttökertoja varten. Näihin siirtoihin syynä ovat olleet huonot käyttäjäkokemukset erinäisistä syistä.

En muista missä ja milloin törmäsin ensimmäisen kerran tähän IsaDoran Smoky Eyes -palettisettiin. Merkin tiesin markettisarjojen joukossa kohtalaisen pigmenttiseksi, joten kamalaa kuraa en uskonut setissä saavani. Ja ennakkoaavistukseni osui oikeaan: kaunis luomiväripaletti niin väreiltään kuin pakkaukseltaankin. Hullaannuin jokaisesta siinä olevasta värisävystä. IsaDoran syksyn 2013 viiden värin palettisarjaan kuuluu neljä erisävyistä palettia; sini-harmaasävytteinen Smoky Eyes (alla) nimensämukainen ruskeasävyinen Matte Chocolates, roosa-harmaa Creamy Nudes sekä vihreä-liila Highlands. Paletissa on mukana, kuten muissakin näissä IsaDoran kvinteteissä, peili ja sivellin, joten se on kätevä ottaa myös mukaan. IsaDoran värit ovat mukavan pigmenttikylläisiä, joten mattasävyistä saa hyvin peittävän silmämeikin eri-ikäisille luomille eri tilanteisiin.


Smoky Eyes

Mukana myös tämän kevään IsaDoran Ray of Light -kokoelman Eye Lighter Contour sävyssä Limelight, joka on erittäin raikas ja heleän vaaleanvihreä rajauskynä. Sillä saa helposti nestemäisen rajauksen päälle hehkua katseeseen ja se liukuu luomella oikein hyvin. Näitä rajareita on kaksi muutakin pastellisävyä; vaaleanpunainen Pink Opal ja vaaleansininen Blue Illusion.




Käykäähän poimimassa omanne, jos kiinnostuitte.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!