16.2.2014

Ystävänpäivä ja kuinka paha tuuli taltutetaan

Kalenterin mukaan Ystävänpäivä tuli ja meni ja blogit pullistelivat toinen toistaan ihanampia Valentine -teemalakkauksia. Omatkin ystislakkaukset olivat oikeana päivänä kynsillä, mutta postausmahdollisuudet kyseisenä päivänä olivat varsin olemattomat. Ihan huvittaa, miten suunnitelmat voivat muuttua lennossa aika rutkasti itsestäriippumattomasta syystä. Ystäviä tulee minusta muistaa läpi vuoden, joten kyllähän nämäkin kynnet voi postata Ystävänpäivän jälkeen kokematta sen huonompaa omaatuntoa. 


Näitä lakkauksia on kasattu useampana päivänä; ensin pohjat (1pv) ja laiskistuminen, sitten valkoiset lakat lounasravintolan pöydässä - hyötyhetki :) (1pv), tämän jälkeen vaaleanpunaiset ja valkoista lisää (1pv) ja vielä Ystävänpäivän aamuna ennen töihinlähtöä hätäiset leimat ruokapöydän ääressä. Ja senhän kyllä huomaa, että leimaaminen on suoritettu rutkasti tavallista nopeammalla sykkeellä... leimojen heilahtelua riitti molempiin käsiin. Mieleen nousee kysymys "Montako virhettä löydät kuvasta?"


Lakkoina Essien Blanc (en ehtinyt hamstraamaan GT:n valkoista, joka on saanut Better Nail Day'n Sissin ansiosta kulttimaineen The Valkoisena) sekä GT:n Candy Floss, jotka levittyivät kahdella kerroksella mukavasti sen enempiä nahistelematta tai aiheuttamatta ihailevia huokauksia. Leimauksiin halusin nostaa OPIn California Raspberryn, joka olisikin toiminut kiltisti, jos kiire ei olisi tuonut liikaa käyttäjäperäisiä virheitä lopputulokseen. Aikaa ei ollut korjailuillekaan, joten ei auttanut muu kuin sutia päällyslakka kynsille, kolauttaa leuka rintaan ja suunnata kohti uusia pettymyksiä. 



Pinkkiä vaatteisiin, että mieli nousisi päivän ansaitsemalle tasolle tai edes hieman ylemmäs sylettävänrumista leimauksista ja matkaan. Vaaleanpunaiset lasit hyppäsivät kasvoille välittömästi, kun töissä sain ystäviltä ihanan iloiset ystistoivotukset ja blondies-keksejä! Maistakaa oi hyvät ihmiset, alkuperäinen ohje täällä. Syntisen hyviä, ja millä muulla kurja mieli voisikaan helpommin tyyntyä ja hymynkare nousta salaa suupieleen kuin rakkaudella tehdyllä herkulla??

Ihanaa tätä päivää kaikille ystävilleni, olette minulle rakkaita vuoden jokaisena päivänä, joten olkoon tänäänkin Ystävieni päivä!

6 kommenttia:

  1. Gina Tricotin verkkokaupan puolelta on saatavana valkoista taas, vink vink. :) Joistain myymälöistäkin on taas löytynyt, itse tilasin tuolta verkkokaupasta ni ei tartte juosta lakan perässä kun ei omalla paikkakunnalla edes GTtä ole.

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!