12.2.2014

Satin Glam paratiisissa

Lomailuikävä. Onneksi sähköpostissa ovat jo hetken odottaneet lentoliput keväiseen New Yorkiin toukokuussa! Mutta minulla on ikävä myös rantalomaa. Turkoosia merta, iloisia ihmisiä, uusia tuoksuja ja maisemia. Nämä ajatukset mielessäni tiesin, että ensimmäisenä Sally Hansenin kevään uudesta Satin Glam -kokoelmasta haluan testata tätä Teal Tullea. Lakka peittää yllättävän hyvin, minulla ei ollut siis minkäänlaista kokemusta ko. sarjan lakoista ennen näitä. Kahdella kerroksella saa jo täysin peittävän pinnan ja se kuivaa pehmeän satiinisen tuntuiseksi ja ihan omanlaisekseen; ei täysin mataksi muttei kiiltäväksikään, vaan joksikin siltä ja väliltä. Lakka ei ole lirua, mikä luo omalta osaltaan uskoa näihin. Suti on karvaosaltaan pitkähkö ja kapea, mutta sen käyttöön oppi IsaDoran suomisutien jälkeen yllättävän helposti.


Leimaukseen turkoosin lakan kaveriksi etsin reilun vihreän IsaDoran Paradise Green'in. Hei eikö olekin nimien puolesta kuin istuisi jo palmupuun alla ;) ? *itsesuggestiota* Leimat ovat Pueenin laatasta 46.




Mikähän pakko on ollut taas puristaa pulloa kuin viimeistä päivää kuvissa.. ?

Mitäs mieltä olette tästä uudesta tulokkaasta?

4 kommenttia:

  1. Uusi tulokas on oikein sulokas! (väsynyttä runoilua)

    Turkoosit lakat on ihania.

    Mulle iski lomakateus; yksi ystäväni on lähdössä ensi viikolla New Yorkiin, nytsäkin mainitsit sen.. Minne mä lähtisin?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin mä viime viikolla Hämeenlinnassakin ;)
      Mites olis joku pidennetty viikonloppu tai ihan överisti viikko lämpimään :D ? Espanjastahan sais Kikojakin... ;)

      Poista
  2. Niiiin hyvän värinen! :) Ja upeet leimatkin oot tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. väri ON toimiva. Kiitos, nyt osui minustakin leimat ja sävyt kohdilleen :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!