6.2.2014

IsaDora Ray of Light swatches part I

Tässä ensimmäiset maistiaiset Ray of Light -kokoelman lakoista kynsillä.

Ensimmäisenä Dragonfly, joka on hento vaaleanvihreä, kovin läpikuultava lakka kynsillä. Kynsillä kolme kerrosta. Kärsivällisyys on tarpeen kaikkien levityksessä, sillä kuplivat helposti jos allaoleva kerros on jäänyt yhtään kosteaksi tai levityskerros on paksuhko.




Halo on puolestaan kylmä valkoinen shimmerlakka, jonka aika hyvin voisi olla juuri nyt vielä lumisissa lakkauksissa. Kynsillä kolme kerrosta.





Glorious on kynsillä selvästi persikkaisempi kuin keinovalon kuvissa. Kevättä kohden varmasti mukava lisä, erityisesti tumman lakan päällä voi näyttää kyntensä. Kynsillä kolme kerrosta.




Kootusti sanottuna lakkausintoa ja rakkautta näitä hempeitä yksilöitä kohtaan täytyy olla runsaasti, mikäli kerrostamalla aikoo saada täysin peittävän pinnan. Kolme kerrosta jättää edelleen VNL:n näkyviin.. Hermostuvaa sorttia olevat älkööt siis ihan jokaista näistä ostako, ehkä yksi mieleisin sävy kokeiluun ja sen perusteella lisähankintoja, jos hermo kestää :)

Keväisiä nämä kyllä ovat ja kuten yllä totesinkin, keinovalo ei anna hennolle värisävylle sen luonnossa näyttämää hehkua. Säihkettä ja valoisuutta näissä riittää vaikka toisille jakaa, mutta odotin kuitenkin peittävämpää lähestymistä kauniisiin pastellisiin kevätsävyihin.

Lakat on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta.

2 kommenttia:

  1. Hienosti sait vihreän värin kuvissa näkymään, mutta muuten hyvin samantapaiset ajatukset olivat myös minulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä näistä löytyy vielä ihan uusi ulottuvuus, kun aurinko paistaisi ja saisi ulkokuvia..?

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!