22.3.2014

Hattaraa ja strösseliä - Honey Pie, Sugar Bunch

Silmät noukkivat tällä hetkellä keväisiä sävyjä ihan täydeltä laidalta! Varoituksen sananen lienee siis paikallaan tulevia postauksia varten. Liekö tällä ollut oma syynsä siihen, että kipaistessani torstaina CesarsShopissa lakkapullojen joukosta käteeni tarttui useampikin hempeä sävy.

Honey Pie, Sugar Bunch on indie-merkki Delush Polishin vaaleanpunaisen herkkuhattaran sävyinen söpöstelylakka. Kuin blenderiin olisi kaadettu hattaraa ja strösselipurkillinen ja pyöräytetty muutaman kerran reilusti! Lakan seassa on erikokoisia hexejä valkoisena, pinkkinä, vaaleansinisenä sekä muutama iso violettikin on saatu ujutettua joukkoon. Syötävän kaunis minun silmääni. Lakka levittyy mukavankokoisella sudilla hyvin ja kaksi kerrosta riittää peittävyyteen.




Päällyslakkana HK Girl, jonka ostin samalla reissulla. HK Girl on omassa laatikossani uusi päällyslakkatuttavuus ja testissä siten ensimmäistä kertaa. Ohuempaa kuin Seche, joten ei tasoittanut glittereitä yhtä tehokkaasti yhdellä kerroksella, mutta toisella kerroksella tulee jo tasaista pintaa. Tämän merkin hyvistä ominaisuuksista mm. leimausten päällä, kärkikutistumattomuudesta ja jankkiintumattomuudesta olen lukenut paljon kehuja.






Viimeiset kuvat on otettu ulkona heti tämänaamuisen lenkin jälkeen, joten kädet ovat ihan possunpunaiset :) Onneksi se ei itse lakan väriä pahenna.


 

Ja nyt reippailemaan lasten kanssa aurinkoon. Nautinnollista viikonloppua teille kaikille!


11 kommenttia:

  1. Uuh, mikä herkku lakka. Kata tahtoo ittelleen sen! <3 Ja puh ku alko tekeen mieli karkkia ku hattaroista ja sokerista puhuit... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CS:stä ostamalla tuet suomalaista yrittäjyyttä, vink :)
      Karkkihimo lähtee kuikkaamalla kaappiin, jos olisi joku jemmapussi tai suklaalevy jäänyt unholaan! Jos ei, miten olisi pikainen pyrähdys karkkikaupassa tai lähärissä ??

      Poista
  2. Delush Polishin lakat on vaan niiiiin hienoja! :3

    VastaaPoista
  3. Ihana, mut miun heikkous on tommoset valkeella pohjalla.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CS:llä ei ollut valkopohjaisia muistaakseni kuin yhtä enää jäljellä - mä olisin kyllä NIIN tuonut sulle sellaisen :)

      Poista
  4. Tahdon, tahdon. :D On kaunis lakka kyllä.

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!