24.3.2014

Mysteeripussukka Eco Beautystä

Facebookissa Kynnenviilaajaa seuraavat ovat jo varmasti huomanneet mystisen Eco Beautyn pussukkakuvanSe, mitä pussukka piti sisällään, paljastuu ihan heti myös teille. Nimiin olen linkannut suoran linkin Eco Beautyn verkkokauppaan ostosten teon helpottamiseksi! Itse en hyödy linkkien avaamisesta.


Eco Beauty on kauneushoitola, joka on keskittynyt luonnonmukaisiin kosmetiikka- ja hoitotuotteisiin ja niillä tehtäviin ihaniin ja ammattitaitoisiin hoitoihin. EB:n yrittäjältä, Kirsiltä, pitäisi ihan kysyä kuinka monessa hoidossa olenkaan itseäni käynyt hellimässä vuosien aikana! 
Pussista löytyi Couleur Caramelin käsivoide, joka sisältää karitevoita, seesaminsiemenöljyjä ja kasviperäistä glyseriiniä kosteuttaen ja pehmentäen talven kuivattamia käsiä. Tuoksussa on vadelmaa ja se imeytyy nopeasti ensimmäisessä kokeilussa. 

Kiireistä arkea huomioimaan olin saanut ihanan yllätyksen Acorellen White Orchid tuoksun, joka jo pullon kaulassa kertoo olevansa anti-stress! 
Tarkempi tutustuminen selvitti, että White Orchid Eau Fraîche lievittää stressiä ja ahdistusta appelsiinin ja santelipuun eteeristen öljyjen avulla. 

Latvatuoksut: Kardemumma, päärynäpuun kukka 

Sydäntuoksut: Iiris, orapihlaja 
Juurituoksut: Patsuli, vanilja, vadelma 

Kynsilakkaosastosta olin saanut kaksi Kure Bazaarin lakkaa; oranssin Urbanin sekä siniharmaan Hipsterin. Nämäkin ovat siis luonnonkosmetiikkaa, kuten edelliset. Testiin asti nämä eivät ole vielä ehtineet, joten niistä kerron sitten käyttökokemuksia tarkemmin kunhan sinne asti ehditään. Swatchit sentään jo teille tässä, olkaapa hyvät:Urbanin oranssin värin joukosta löytyy auringossa ihanaa kultaista shimmeriä ja varjossa pullossa erottuu selkeä vaaleanpunainen shimmer. Nämä ovat takuulla muikeat rantsukynnet!

Mukavaa alkavaa viikkoa, se on sitten viimeinen maaliskuun viikko starttaamassa!

Tuotteet on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!