29.3.2014

Ombre ja pyöreäkärkinen sydän

Pinterestissä seikkaillessani löysin niin hauskan vinkin sydämien teosta, että ihan huvitti. Kyllä sitä pieni ihminen voi ollakin tiukasti laatikossa sisällä eikä näe sieltä ulos ilman toisten apua.


Pohjaksi lakkasin pitkästä aikaa ombrea, tummin sävy löytyy peukalosta ja vaalenee pikkurilliä kohden. Lakkoina peukalosta lähtien Lancômen 117, OPIn Dutch 'Ya Just Love OPI?, Essien Warm & Toasty Turtleneck, Essencen Hello Marshmallow! sekä Essien Go Ginza. Kaikkia lakkoja on kaksi kerrosta ja käyttäytyminen sekä peittävyys hyvä. Jotenkin nämä vaaleat keväiset sävyt olivat mieleeni, kun taas pari tumminta eivät enää lakkaamisen jälkeen oikein tuntuneet houkuttavilta. Johtuu varmasti kevätsävyjen rantautumisesta verkkokalvoille...


Ja nyt siihen alussa mainitsemaani Hearts for Dummies -osioon. Kahdella pisteellä ja hammastikulla saa aikaan kauniita sydämiä. Ainakin teoriassa ja internetissä. Sydäntä varten tipautetaan siis kaksi lakkapistettä vierekkäin ja yhdistetään ne viistosti alaspäin vedettävällä viivalla. Voilá, as simple as that! Postauksen alussa olleessa linkissä on hyvä The Beauty Departmentin kuvallinen ohje. 

Minä tosin käytin dotting toolia ja sen tuomat ongelmat täytyy muistaa ensi kerralla. Dottarin pää on todellakin pyöreä ei terävä. Pyöreällä ei saa aikaiseksi terävää - jännä juttu. Siksipä etusormessa komeilee dottarin pisteiden lisäksi pyöreäkärkinen sydän ja vieläpä hatarin käsin piirrettynä, että varmasti reunasta tulee röpelöinen ja ruma kuin mikä. Nimettömään sentään osasin jo ottaa ohuemman dottarin, mutta miksi oi miksi en edelleenkään käynyt sitä samperin hammastikkua?!?!? Ketjureaktioon sopivaksi lopuksi päällyslakka vetäisi mustasta China Glazen Liquid Leatherista raidat, joten eipä näillä paljon iloita ja tehdä aaltoja, mutta menköön nyt teille naureskeltaviksi :) 
Kunhan ette tikahdu siellä pullaan tai muuhun.



Onnistumisen iloa teille viikonloppuun!

11 kommenttia:

  1. Olipa kiva vinkki! Pitäs itteki kokeilla joskus... Noi sun kynnet näyttää hyvältä. Ombret on makeita ja koristelut mun mielestä onnistu sulla hyvin kaikesta huolimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, on oikeasti tosi helppo!
      Sepäs kiva kuulla, että nämä näyttivät sinusta hyviltä - itse on niin kriittinen, että meinasin runtata Strömssi-osastoon, mutta jätin kuitenkin merkitsemättä :)

      Poista
  2. Nää on niiiiin nätit!!!! <3
    Tykkään näissä kaikesta; sävyt, nuo sydämet - jopa tuo ihana pyöreäkärkinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana Kaisa kiitos !
      Sävyt minustakin onnistuivat varsin nappiin ja näillä teidän hehkutuksilla suostun jotenkuten uskomaan, että jotain hyvää näistä koristeluistakin löytyy :)

      Poista
  3. Ihana! En todellakaan tiiä miksi, mut tuli Minni Hiiri mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits !
      Tuliskohan tuosta mustasta sydämestä, jos se näyttää jotenkin Minnin korvilta !?!?! Ja eikös sillä ole jotain pilkkumekkoja? (siis minunhan tämä pitäisi tietää, mutta....)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Mä oon ihan liikkis täällä, kun te ootte käyneet hehkuttamassa näitä <3
      Kiitosta kiitos, Sissi !

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!