12.3.2014

Ranskalaisittain

Olin aloittamassa tekstiä sanoilla "Pitkästä aikaa jotain hillittyä..." ei, ei hillittyä. Neutraalia... ? No ei oikein sitäkään. Sanotaan nyt sitten, että pitkästä aikaa ranskalainen manikyyri. Se on varmasti näistä aloitusvaihtoehdoista lähimmillään totuutta.

Luonnonvalossa otetut kuvat tuntuvat henkivän jo niin kevättä! Kohta valo riittää oikeasti kuvaamaan luonnossa.



Pohjalla pari kerrosta Lumenen lakkaa Pionimeri, joka levittyi varsin kivasti, sillä siinä oli ihan kohtuukiva sivellin. Lakka oli yhdellä kerroksella hieman läpikuultava, joten laitoin sitä pohjalle kaksi kerrosta. Toiselta sivulta viistot ranskalaiset manikyyrit olivat mukavasti erilaiset, mutta Rimmelin valkoinen tippilakka joutaa enää dottailuihin tai sille pitäisi näyttää ohenninta, sillä pullo on ikivanha ja lakka siksi jankkiintunutta. Päälle levitin vielä kerroksen Pionimerta, joka pehmensi ranskalaisen rajan kauniisti. Jälkikäteen tajusin, että yksi kerros lakkaa pohjalle olisi riittänyt, koska tuon päällimmäisen kerroksen jälkeen kynnet ovat todella vaaleanpunaiset. Oppia ikä kaikki. Näillä hipsistelin päivän ja kävin lillumassa kylpylässäkin, mutta ennen iltarientoja sipaisin kärkiin IsaDoran Silver Blingiä*.



Kotonaotetusta pullokuvasta puuttuu Lumenen vaaleanpunainen pohjalakka, sillä se ei kuulu omiin valikoimiini vaan sudin sitä lainapullosta. Niinpä ohessa puhelinkuva kyseisestä lakasta kaupassa, ja sävy tästä syystä vaillinainen.



Mitäs pidit?

*) merkityt tuotteet on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta.

7 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!