6.3.2014

Satin Glam Silk Onyx ja Taffeta

Loskakelit ovat saapuneet tännekin. Kevät on yli kuukauden, jopa kaksi edellä ja iltapäivälehdet ovat saaneet juttuja aikaiseksi luonnon sekoamisesta. En ole koskaan tehnyt loskakynsiä (kuka olisi??), siis sellaisia mitkä ottaisivat lauleskellen ja rapakoissa hypellen kuin parahin lapsi vastaan nämä kurapäivät. Niinpä tein ne nyt. Sally Hansenin Satin Glam -lakat näyttävät levitettäessä kiiltäviltä, mutta muuttuvat välittömästi kuivuttuaan satiinimaisen mattapintaisiksi. Lakka on saanut innoituksensa eleganteista, näyttävistä ilta-asuista, minkä uskon hyvin kun katson vaikka hiilenmustaa Silk Onyxiä. Satin Glam -lakkoihin on lisätty hienon hienoja helmiäishiukkasia, jotka antavat lakoille niiden satiinimaisen hohteen.

  
Kuvissa näkyy hyvin satiinilakan himmeä hohto, joka on tavallisten lakkojen kiiltävään pintaan nähden erittäin hillitty. Satiinilakoista tulee päällyslakalla samanlaisia kuin normilakoista, mutta näille en päällyslakkaa laittanut, ettei satiinipinta katoa. Kuviksi leikittelevät "loska"decalit, joiden kanssa verenpaine kohosi tahtomattanikin. Kuvat eivät meinanneet irrota taustastaan ja kun sen tekivät, jumahtivat kerrasta kynnelle siihen mihin ne laski. Mur.




Ihanaa huomata, että seuraajajoukko laajenee! Bloggerin kautta teitä on jo kohta 50 ja Bloglovinista sekä Blogilistalta juttujani seurailee myös väkeä. Kiitos! Voisikohan tästä kehitellä jotain... ? Muistakaa käydä kurkkailemassa säännöllisesti myös Facebookissa uusia juttuja. Kommenttikenttä tunnetusti avoinna uusille ideoille ja toiveillenne :)

Kynsilakat on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta.

4 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä ihanat yhdessä. :) Ja oikein mukavat loskakynnet. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :), eihän se ole väärin kääntää tämä loska positiivisuudeksi vaikka näin!

      Poista
  2. Moneskohan kerta on jo ku käyn näitä kynsiä ihasteleen? :) Nää on niin makiat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näitä saa tulla useastikin katselemaan :)
      Ota vinkkiä ja tee vaikka oma versio!

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!