17.9.2013

Keijupölyttäjät

Nakuilupäivä kynsillä eilen. Selvisin kolmesta alkusammutusharjoituksesta menettämättä yhtään kynttä sammutuspeitteelle tai käsisammuttimelle, kiitos siitä. Jotain oli saatava jo kuitenkin kynsille ja tehtävään valikoitui sattumanvaraisesti vaalean lilansävyinen Mavalan lakka Mystic. En muista milloin viimeksi olisin moista lakkaa käyttänyt, mutta tikuttelun seurauksena kätköistäni kuoriutui usempikin varteenotettava vanha tuttavuus kynsille nostettavaksi. Yllättävää kyllä, lakan korkki oli helposti avattavissa, toisin kuin eräs pinkki, joka napottaa edelleen pöydällä avaamista ja tikuttamista odottaen. Työkalut ovat vielä kaivamatta esiin, josko pullo ymmärtäisi antautua niiden edessä.

Mystic oli helppo levittää ja peitti kahdella kerroksella. Valitettavasti tästä pelkästä Mysticistä ei ole kuvia, sillä innokkuus toiseen lakkaan tuli hetkessä. Lancômen 117 sopi mielestäni värimaailmaan varsin mukavasti, joten siitä sain nopeasti idean viistomaniin. Lancome on hankinta jo vuosien takaa, joten en pistäisi roposiani kiinni sen saatavuudelle enää näinä päivinä. Levittyvyys edelleen oikein mallikasta, lakka notkeaa ja peittävyys hyvä, sillä nämä on tehty yhdellä lakkakerroksella. Kapea suti olisi vaatinut teippaamisen, mutta laiskuri yritti oikaista ja sai näpeilleen epäsiisteissä rajoissa. Päällyslakan levittämisessä ilmeisesti keskittyminen lopullisesti herpaantui, sillä keskisormen tumma lakka päätti karata viimeiseen vetoon mukaan ¤#%"#¤. Tämän jälkeen ehdin tarttua kameraankin, joten tästä välivaiheesta on jo kuvia.




Lakkaukset näyttivät vielä jotenkin laimeilta, enkä keksinyt mitä kuvaa olisin niihin voinut leimata. Kun et muutakaan keksi, laita blingiä! Niinpä kokeilin keijupölyä kynsille ja China Glazen Fairy Dust teki näistä ainakin omaan silmään kohtalaisen siedettävät. Glitter hämäsi kohtuullisesti virheet, jotka aiemmat kuvat paljastivat :) Jälkikasvun kanssa saunominen heti lakkaamisen jälkeen ei pikakuivattajasta huolimatta ollut se parhain idea, joten tuskin näiden kurttuisten keijupölyttäjien kanssa pystyn olemaan kovinkaan kauaa...






Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!