29.9.2013

Lost in Space

Kokeilin ihkaensimmäistä kertaa avaruusteemalla olevia kynsiä. Aiheeseen minut johdattivat vuoden 2013 parhaiksi valitut avaruuskuvat. Huikeita otoksia, suosittelen jokaista tutustumaan mahtavaan kuvakavalkadiin. Henkeäsalpaavia mielestäni. Olen nähnyt toinen toistaan ihanampia tuotoksia kyseisestä kynsikoristelumallista, mutta nyt rohkaistuin itsekin kokeilemaan sitä. Mustana lakkana sai toimia Mavalan Black (tällä hetkellä ainoani??), jota piti laittaa kaksi kerrosta edes jonkinasteisen peittävyyden saamiseksi. Taas huomaan kaipaavani aidosti hyvää mustaa lakkaa.. Sen päälle kerrostin lukemattoman määrän lakkoja sienellä. Yhteiskuvaa lakoista ei ole, joten joudun vain luettelemaan ne alla:

Pohjalla siis Mavala Black
Päällä värilakkoina sekalaisessa järjestyksessä
Seppälä Nails Hologram 08 (sininen)
Kone Helsinki duo chrome DC03 (kuparinruskea ja kulta)
ColorClub Beyond (harmaa holo)
L'Oreal Luxembourggarden (harmaanvihreä shimmer)
Lumene Trouble Maker (hiilenharmaa glitter)
Lumene Blue Star (tummansininen shimmer)
Chanel Azure (siniturkoosi shimmer)
China Glaze Fairy Dust yhtenä linnunradan ultimate kimalteena sai täyttää toki oman roolinsa. Valkoiset tähdet tehty dottarilla Essien Blancilla.
 
Pahoittelut kahden ensimmäisen kuvan koosta, ne on otettu puhelimella ja rajattu, joten paljon ei jäljelle jäänyt. Viimeisestä kuvasta saanee jo jotain selvääkin.
 

 
 
Lopuksi isot onnittelut uudesta upeasta kodista rakkaille ystävilleni, joiden tupareissa vietin eilistä päivää näissä kynsissä. Lakkauksen kesto oli varsin kunnioitettava, sillä olin lakannut nämä tiistai-iltana ja pysyivät edelleen iskussa.
 
Virtaa alkavaan kuulaaseen viikkoon!
 
 


6 kommenttia:

  1. Ohhoh, miten hienot! =)

    psssst. Kokeile mustaksi Wet´n Wild Black Cremé tai China Glaze Liquid Leather (joka on mun henk.koht suosikki!), molemmat hyviä mustia. Essien perään jotkut myös huhuilevat. Toki hintavampi, mutta laatu maksaa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas kehuista!

      Liquorisea tai Liquid Leatheria ihan ajattelinkin, maksan mieluummin laadusta, koska silloin tiedän mitä saan ja jälki on parempaa sekä peittävämpää :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!