16.9.2013

OPI Muir Muir On The Wall Swatch

Edellisessä postauksessa tulin maininneeksi uutukaisesta OPI-ostoksesta. Malttamattomuus on toisinaan toinen luontoni, joten heti kun pääsin reissusta kotiin, tempaisin entiset lakat pois ja hiivin uuden OPIni kanssa lakkaushommiin. Ensimmäistä kerrosta lakatessa lakka näytti yllättävän hailakalta, jopa läpikuultavalta. Ennakkokatsaukset toisista blogeista antoivat kuitenkin uskoa siihen, että useampien kerrosten jälkeen ollaan jo ihan toisissa mietteissä. Ja niin oltiin. Kaksi reilun höveliä kerrosta auttoivat siihen, että hailakkuus muuttui erikoisen kauniiksi tumman luumun ja viininpunaisen kimaltavaksi sekoitukseksi. Ehkä olisi pitänyt laittaa vielä kolmas kaiken varalta. Kuvissa on nyt sekä salamaa että ilman, sisätiloissa ja ulkona auringossa. Lakan erikoiset sävyt eivät meinanneet löytyä kameran linssiin muuten kuin usealla erilaisella kuvaamisella. Onneksi tuokin kullankeltainen sävy nousi esiin yhdessä kuvassa. Seuraavassa siis kasa räpsyjä:







En halunnut mitään koristeita, vaan annoin itselleni luvan tuijotella näitä kynsiä ihan pelkällä värilakalla kuorrutettuna.

Mitäs mietteitä teillä on tästä lakasta; hate it or love it?

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eihän nämä kuvat tosiaan livenäkemiselle vertoja vedä - niin paljon kauniimmat kun saa aitoina katsella. Voin antaa ton sulle joku päivä lainaan niin saat testata :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!