8.9.2013

Strawberry Fields

Kesäisen lämpimät päivät tuntuvat vain jatkuvan ja jatkuvan. Tämä lämpötila sopii minulle oikein hyvin, kostea ja kolea sää ei ole niitä mukavimpia minun mielestäni. Koska aurinko hellii edelleen, päätin, että kesä saa jatkua vielä kynsilläkin ja kaivelin käyttämättömien lakkojen pussista kauan himoitsemani China Glazen Strawberry Fieldsin. Ihanalla kultaisella shimmerillä kuorrutettu vadelmanpunainen unelma! Ensisipaisusta tunnustin rakkauteni lakalle - ostos oli todellakin minun tyyliseni ja odotuksen veroinen. Pari kerrosta kynsille ja hymyni loisti kilpaa auringon kanssa.

 varjossa
 auringossa


Koristeluja en halunnut kovin suuriksi, että ihana väri näkyisi kynsillä hyvin. Essien Blanc oli kivan pirteä lisä ja dottarilla pilkuttelin muutamia palloja. Vähemmän olisi taas ollut enemmän, aksenttikynnen perhonen oli jotenkin rassukan näköinen tähtineen - aivan kuin olisi lentänyt seinään ja pökertynyt :) No, siellä se nyt kuitenkin keräilee itseään pallojen keskellä.


Varvasvaroitus!

Seuraavassa samaan settiin tehdyt varpit, jotka saivat myös pilkkuja koristeeksi.



Oletettavasti kesän viimeisimpiin lukeutunut eilisen pulahdus järvessä virkisti yhtä mukavasti kuin uusi kiva kynsilakka! Nyt nautinnollista ja lokoisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Huomattavasti kauniimpi toteutus kun meikäläisen.. ;) Tuo lakka on kyllä ihana!!! ♡

    VastaaPoista
  2. Strawberry Fields kuuluu myös omiin suosikkeihini! Mukava toteutus kaikin puolin :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!