18.10.2013

Herkullinen karpalo KBShimmer'iltä

Syksyn harmauden tullessa välillä tarvitsee tankata kunnollisella värin yltäkylläisyydellä. En malta olla esittelemättä kynsihuutiksessa huutamaani ja kauan himoitsemaani KBShimmerin iki-ihanaa Every Nook & Cranberry -lakkaa. Siinä jos missä on väriä piristämään vähän huonompaakin päivää! Tämä kaunokainen on ensimmäinen KBShimmerin yksilö ja samalla itse asiassa myös ensimmäinen indie-lakkani. Olin yllättynyt siveltimen napakkuudesta, joka levitysvaiheessa oli yllättävän helppo käsiteltävä. Lakka on varsin ohutta, joten laitoin kynsille kolme kerrosta hyvin varovaisin elkein. Varovaisuus palkittiin sillä kerrokset levittyivät todella hyvin ja sileästi ilman kuplimista. Silti VNL (=näkyvä kynsiraja) näkyy pikkurillissä jonkinverran.

Lakan väri on jotenkin todella herkullinen, vahva ja säteilevä. Shimmer koostuu aniliininpunaisesta ja lilasta ollen todella pienijakoista. Tässäpä syy hyvään ja tasaiseen pintaankin. Lakka kuivuu yllättäen mattapintaiseksi, tätä en edeltäkäsin tiennyt. Olin nähnyt siis vain päällyslakattuja kuvia lakasta. Muutamaan kuvaan jätin nimettömät verrokiksi, miltä lakkaus näyttää ilman päällyslakkaa ja sen kanssa.
Päätin lisätä päivän karpaloihastelun jälkeen kynsille jotain itselle ominaista ja lähimmät tuntevat minut armottomana mustaan pukeutujana. Siispä mustaa ja pinkkiä - varma valinta. Teippasin sähköteipillä (juu..) hauskoja graafisia kuvioita kynsille ja aloin hommiin. Uusin lakkaperheenjäsen ChG:n Liquid Leather pääsi heti tulikokeeseen peittävyytensä kanssa. Hyvin se suoriutui ja peitti kerralla mukisematta. Nimettömään vielä pinkki strassi ja Voilà!

Pakkasten puremia karpaloita poimimaan, ne ovat varsinaisia vitamiinipommeja! Vielä ehdit yllättää ystäväsi vaikka itsetekemälläsi jouluisella karpalomarmeladilla :)

4 kommenttia:

 1. On se vain ihana... ja hyvät kuvat oot ottanu lakasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihan rakkauslakka <3
   Kiitos kuvauskehuista E-S :)

   Poista
 2. Jännä, että kuivuu mataksi. Ei kyllä yhtään huononnäköinen niinkään. :) Ihanasti käy myös tuo musta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihmettelin mattaisuutta, mutta tuo vaihtelua noinkin.
   Kiitos, toi musta oli jotenkin ilmiselvä valinta!

   Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!