27.10.2013

Ombre, Hombre!

Annoin kynsilleni viikonloppuvapaata kynsilakoista ja lotrasin kynsinauhaöljyllä. Syynä jälleen epämääräinen lohkeilu. Kahdesta kynnestä lähes identtiset kulmien putoamiset, joita ei saanut pelastettua enää kynsiliimallakaan. Tällä tahdilla lasiviila heiluu ja pitkät kynnet ovat menneen kesän muisto vain, mutta en luovuta vielä.

Testaamattomien lakkojen purkin tyhjennysoperaatio jäi syysloman aikaan varsin ohueksi, joten tartuin tänään purkkiin ja katselin sisältöä. Käteeni osuivat pari hyvin toisiinsa sointuvaa lakkaa, joten aloin hahmotella jopa useamman käytämättömän haalimista näiden ympärille. Ja olalle taputus itselleni, sain aikaiseksi kohtalaisen ombren testaamattomista! Viisi lakkaa purkista ulos :)

Tässä kaverikuvassa lakat siinä järjestyksessä kuin ne kynsilläkin ovat.

Decadent Dish / Time for Romance / Macchiato / Iced Latte / Hey, Nude!

Essien Decadent Dish oli varsin kaljuuntuvaa sorttia ensimmäisellä kerroksella jättäen haaleita kohtia runsaasti. Harmi kuitenkin korjautui toisella kerroksella mainiosti, eikä lakka jättänyt moitteen sijaa. Erittäin tyylikäs syksyinen tumma viininpunainen lähes huomaamattoman ohuella punaisella shimmerillä.

Essencen Time for Romancen muistin tikutusvaiheesta, että lakkaa sai laittaa useita kerroksia. Päätin oikaista hurjan kerrostuksen edessä ja lakkasin alle kerroksen Decadent Dishiä ja aloin kerrostaa Time for Romancea tämän päälle. Kynsille laitoin kaksi varsin runsasta kerrosta, mutta DD kuultaa edelleen alta tummuuttaan. Isommat glitterit joukossa ovat mukava lisä.

Päästin pitkään hilloamani IsaDoran Macchiaton vasta nyt kynsille. Ja voi että kun se on kaunis lakka! Lakkojen kaverikuvassa Macchiato jää liian punasävyiseksi ja vaaleaksi, se on oikeasti selvästi harmaanruskeampi, sanoisinko vaalea taupe. Ihana tuttu ja turvallinen IsaDora levittyvyys ja hento shimmer. Sävy, josta en varmastikaan ihan äkkiä luovu.

Viimeiset kaksi ovat myös Essencen lakkoja kuten lakka numero 2. Iced Latte on mainio nudelakka, varsin hento vaaleanpunainen. Täytyy vielä nähdä tämä luonnonvalossa miten tämä istuu ihonväriini.

Peukalossa oleva Hey, Nude! on Essencen Sand effect -lakka, mutta armottoman kerrostamisen vaativa ohuutensa takia. Kirsin kynsillä lakkaa on kaksi kerrosta, itse laitoin tästä viisastuneena alle kerroksen Iced Lattea ja kaksi kerrosta Hey, Nude!'a. Jotenkin mitäänsanomaton, odotin tältä enemmän hiekkalakkana.




Muistittehan siirtää kelloja, ettette ole eläneet tunnin edellä?

3 kommenttia:

  1. Hienosti löydetyt lakat! ;) Mullakin kävi mielessä, että joskus pitäisi ombre/skittlet/tms kokeilla... Juu, nuo essencen hiekat ei oo kyllä mitään Isadoran tai OPIn rinnalla...

    VastaaPoista
  2. Ooooh, tuo Time For Romance on pakko saada! IHANA!
    Ja Macchiato on rakkautta <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kirsi ja Kaisa!
    Tuo Time For Romance on kyllä kauniin värinen, Macchiatosta siis todella puhumattakaan... :) Siis ihan mahtava hankinta. Suosittelen jokaiselle :)

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!