26.10.2013

Katse hiuksiin

Olen suureksi onnekseni ollut oikeaan aikaan jonossa, kun ollaan jaettu pitkiä hiuksia. Monessa muussa jaossa olenkin ollut sitten paikalta tyypilliseen tapaani varsin myöhässä, mutta ei puututa nyt siihen :) Hiukseni eivät siis ole mitkään hartioille yltävät, vaan todellakin pitkät kutrit takamukseen asti ja niitä on paljon. Siitäkin saan kiittää geenejä (vai omaa aktiivisuuttani?), että tämä naisen kruunu on myös hyväkuntoinen, kiiltävä ja tuuhea viimeiseen senttiin asti poislukien ne kammottavat bad hairday't joita jokainen saa kokea...

Millä nämä juuri roimasti leikatut ja silti yli 70 senttiä pitkät luontoäidin tuottamat eläimellisyyden jatkumot sitten pysyvät kunnossa? Hyvällä pesulla ja erityisesti oikeilla aineilla. Käytän pääsääntöisesti kampaamotason tuotteita kuten Cutrinia, TIGIä, Bonacurea ja vastaavia merkkejä. Jo vuosien ajan armoitettuna hovikampaajanani toiminut Nainen on oppinut tuntemaan tyylini, hiukseni ja niiden oikut. Häneltä saan kullanarvoisia vinkkejä hiusteni hoitoon, mikäli jokin uutuus tai asia askarruttaa. Viime vuoden puolella hänen hyllyssään näin myös ensi kertaa hiustenhoitosarjan, jossa luki Anti-age! Siis anti-agea hiuksille??! "Mummojen" silottavaa sampoota?? Ei todellakaan, minua sivistettiin hymeksien. Cutrinin Premium-sarjan Anti-age linja on vanhoille hiuksille, ei välttämättä vanhoille ihmisille. Ahaa! Siis pitkille hiuksille, jotka ovat latvoista jo varsin iäkkäitä. Omien hiusteni latvojen iäksi kampaajani arveli äkkiseltään vähintään 7 vuotta. Jaiks, kyllä kai niitä olisi varmaankin ihan hyvä hoitaa, muistan ajatelleeni tuolloin.

Niinpä putelit matkaan ja kotiin testaamaan! 




Cutrinin sivut kertovat, että Premium -kampaamosarja tarjoaa ihonhoitoon verrattavaa, kokonaisvaltaista luksushoitoa hiuksille. Innovatiivista Cutrin Hyaluronic Complex-yhdistettä sisältävät tuotteet saavat hiukset näyttämään kauniilta ja elinvoimaisilta vaativimmissakin olosuhteissa. Sarja on kehitetty erityisesti pohjoismaisten, värikäsiteltyjen hiusten tarpeisiin ja koostuu viidestä tuotelinjasta.  

Ulkonäkö: Yksinkertainen ja siksi varsin tyylikäs. Kaipaisin luksus-termillä kaupattavaan tuotteeseen silti jotain enemmän kuin näissä on, aika pliisuja. Vaaleanvihreät pullot eivät ole ehkä niitä kauneimpia, mutta sarjan muutkin linjat ovat pastellisävyissä.
Tuoksu: Miellyttävä, ei liian makea eikä hyökkäävä. On saanut ystäviltäkin kehuja saunailloissa.
Pesu- ja hoitotulos: Pesee semi-runsaalla vaahdolla hyvin ja jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi. Vaahtoaa vähemmän kuin esimerkiksi Bed Headin monet tuotteet. Hoitoaine on rakenteeltaan varsin kermaista, mutta ei ole niin tuhtia että latistaisi pitkiä hiuksia, vaan silottaa ne. Pitkässä käytössä hiukset ovat pysyneet voimakkaina, mutta talven kylmät ilmat antavat luonnollisesti kovimman vastuksen, jolloin tarvitaan myös tujumpia aineita.
Koko: 150ml/250ml ja HC-käyttöön 500ml; itsellä molempia. 500 ml:n pumppupulloja ei käsittääkseni saa kaupoista, pienempiä löytyy esim. Sokoksista ja Emotioneista.
Tuotesarjassa: sampoo, hoitoaine sekä tehohoito
Hinta: pienemmät koot reilu parikymppiä kappale
 
Tämä ei ollut milläänmuotoa maksettu mainos, vaan ainoastaan erään mielenkiintoisen blogin aikaansaama postaus. Mitä mieltä olet näistä muista kuin kynsistä kertovista postauksista, saako hyväksyntäsi vai jättäisitkö toisille?
Entä millä sinä hoidat hiuksiasi ja mitkä ovat luottotuotteesi?

4 kommenttia:

  1. Minusta on kiva että on muutakin kosmetiikkaan tai kauneuteen liittyvää postausta joten siitä vaan:) Kunhan et ala esitellä limuja tai karkkeja, sellaiset postaukset jätän kyllä lukematta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo viimeksi mainitut jätän suosiolla toisille :D
      Kiva kuulla, jos muukin kauneus-postailu kiinnostaa. Omalta lukulistalta löytyy myös näitä.

      Poista
  2. Luen paljonkin erilaisia kauneusblogeja, en pelkkiä kynsiblogeja. Yksi suuri suosikkini on blogi, jota kirjoittaa Saara Sarvas. Toinen ihanuus on hiusblogi "I´d rather hair you now" - käy kurkkaamassa.

    Mun paras hiustenhoitotuote on hyvä kampaaja :D Mun luottokampaaja tietää tasan mitä haluan ja antaa aina uusia vinkkejä. Käyn säännöllisesti värjäyttämässä kampaamossa hiukset, en värjää enää itse. Se on toki tyyristä lystiä, mutta hyvä värjäys kestää ja käynkin 2-3kk välein, joten siihen nähden en katso hinnan olevan liian iso, kun tukka oikeasti kestää katseet pitkän ajan.
    Yksi mahtituote, jonka olen kampaajani suosituksesta hankkinut kampaamosta, on Kérastasen Elixir Ultime. Pumppupullossa oleva taikaneste, jota riittää yksi-kaksi painallusta. Ja tukka on niiiiiin pehmeä ja sileä. Ihanaa tavaraa!

    Olis kiva nähdä kuva sun tukasta joskus!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kaisa <3, vinkkejä lukemisenarvoisista blogeista otetaan joka hetki vastaan!
    Tutustun noihin asap.

    Olen tosi paljon sun kanssa samoilla linjoilla hiusasioissa(kin) :). En ole varmaan viimeiseen kymmeneen vuoteen värjännyt hiuksiani itse juuri siksi, että tätä massaa on NIIN paljon, ettei sitä saisi tasaisesti värjättyä ja kaupasta pitäisi ostaa vähintään 3-4 pakettia. Saan juuri sitä mitä haluan, tai vastavuoroisesti luottokampaaja kyllä hoitaa homman ihan vain penkkiin istumalla. Tätä olen suosinut viime vuodet; hän saa yllättää minut mitä tehdään. Ihanaa, että joku näkee vaivaa jo ennen kampaaja-aikaa ja suunnittelee, mitä MINULLE tehdään tänään. Tutustun tuohonkin Kérastaseen, ellen jo ole aiemmin joskus kokeillut, nyt juuri ei soita kelloja.

    Täten lupaan laittaa kuvan hiuksistani tänne joskus.... siis joskus.

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!