30.5.2014

Holo!

Seuraavassa ulkokuvatuotantoa ihan siksi, että hololakat pääsevät ehdottomasti parhaiten oikeuksiinsa auringonvalon kanssa. Olkoonkin, että illan kajo on jo hiipimässä otoksiin.

  
Tykkäsin GT:n violetista lakasta Purple Mint ja koska minulla on yllättävän vähän kyseisen sävyn lakkoja, (tai ainakin kuvittelen niin) tämä sai oikeutetusti lähteä ostoskoriini. Kaksi kerrosta tuotti sileää ja peittävää jälkeä, mistä voi olla tyytyväinen. Kuka muuten keksii näitä Mint -loppuisia nimiä Ginalla?? Mint on minttu ja sillä selvä, got it? Candy Mint'istä voi nyt aavistuksen kuvitella näkevänsä minutnvihreyttä, mutta eipä taivuta sen enempää aggressioihin näin mitättömän asian suhteen.
Keskisormeen ja pikkurilliin lisäsin IsaDoran Ray of Light -sarjan nimikkolakkaa* ja lisähohde oli taattu. Nämä valonsäteiset kynnet hohtavat hienosti, mutta violetin perussävy jää edelleen näkyviin.Leimauksiin aurinkoisen päivän kunniaksi pääsi itseoikeutetusti ColorClubin Cloud Nine, josta en vain saa tarpeekseni. Se on ihan jäätävän täydellinen hololakka, wau! Käyttökertoja tähän ylistykseen nähden on ihan liian vähän. Laattana Pueenin 49. Näin keväällä on nautiskeltava auringosta lisääntyvien pisamien uhallakin !* Tuote on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta. 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Iso kiitos! Pitkästä aikaa olikin violetin sävyä kynsillä, niin tykkäsin kovasti itsekin.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!