22.5.2014

Matkalle mukaan!

Kohta en pysy enää nahoissani, sillä viikon mittainen reissu New Yorkiin ystävättären kanssa on starttaamassa huomenna! Voitte vain arvailla sitä nettisivujen kahlaamisen määrää, kun olen silmät näyttöpäätteestä kuivuneena ahminut tietoa, mistä voin hankkia mitäkin ihanuuksia! Ai matkan aihe? Ihan konstailemattomasti shoppailu, herkuttelu ja tyttöjen aika. "Me ollaan niin ansaittu tää!!" -lausahdus on taas varmasti enemmän kuin päivittäisessä käytössä ja asialle kuin asialle.



Olen minä muutamaan otteeseen jo miettinytkin mitä matkalaukkuuni heitän, sillä periaatehan on, että lähtö tehdään mahdollisimman kevyin kantamuksin, että takaisintullessa yksi iso matkalaukku riittää eikä ylipainomaksua (ehkä) tulisi. Harkitsimme tosin jo sitäkin vaihtoehtoa, että otamme yhden ylimääräisen matkalaukun puoliksi :) Ihan koti-Suomessakin reissulaukkuni sisällöstä ison osan haukkaavat kosmetiikka- ja hiustuotteet, niin mitäpä luulette tällaisen viikon reissun tekevän repertuaarille? Apuun tulivat Bernerin ihanaiset naiset, joilta sain matkakokoisista tuotteista koostuvan Survival kit -paketin reissuun.



Aloitetaan takarivistä. Ensimmäisenä kätösiini osui ylistetty Sensain Sponge Chief. Tällä lähtee kasvojen meikki aivan leikiten. Jos et ole vielä tutustunut yksilöön, mikrokuituisen puhdistusliinan perusperiaate on yksinkertainen: levitä puhdistusaine kostutetuille kasvoillesi, kastele liina ja pyyhkäise pois. Voilà! Matkaan lähtee vain puolikas, sillä liina on kooltaan sen verran suuri, että sen voi leikata kahtia puhdistusmahdollisuuksien siitä kärsimättä. Pitkän lentomatkan kuivaan lentokoneilmaan ehdoton on kosteutus. Huulille apua tuo LV:n huuli- ja hoitovoide, jota voin käyttää hätäapuna myös kynsinauhoille sekä pikkunaarmuihin. Käsimatkatavaroihin passelinkokoinen käsidesi on puolestaan omiaan karkottamaan pöpöjä.



Sitten Sensain purkkisetti etualalta. Sensai on japanilainen kosmetiikkamerkki, jonka jokaisessa tuotteessa käytetään Koishimaru-silkkiuutetta. Sensai tunnetaan omasta kauneudenhoitorituaalistaan, jossa on sekä kaksoispuhdistus että kaksoiskosteutus.

Cleansing Balm (Step 1) ja Creamy Soap (Step 2) muodostavat puhdistusosan. STEP 1 on nimenomaan meikinpuhdistukseen; sillä puhdistuu meikkipohja, silmämeikki ja huulipunakin, eli tuote on kuin unelma reissukäyttöön. Tuote hierotaan hellävaroen kuivalle iholle ja jatketaan hieromista esimerkiksi Sponge Chiefillä kunnes tuntuu siltä, että kaikki meikit ovat lähteneet.
STEP 2 on se varsinainen ihon puhdistaja. Creamy Soap sopii kaikille ihotyypeille ja puhdistaa kunnolla myös ihohuokoset. Vaahto tekee samalla myös kevyen mikrokuorinnan eli iho pysyy kirkkaana ja raikkaana koko ajan. Kakkosvaiheen vaahtopuhdistus käytetään kostealle iholle.

Ja sitten kosteutustiimi.

Kaksoiskosteutus on Sensain Saho -ihonhoitomenetelmän ydin. Tämä hoitomenetelmä on saanut inspiraationsa ikivanhasta japanilaisesta teeseremoniaperinteestä. Menetelmä on yksinkertainen: ensin iho kosteutetaan ja pohjustetaan hoitonesteellä ja sitten sitä ravitaan ja hoidetaan hoitoemulsiolla tai -voiteella. Vähän samalla tavalla kuin lannoitteet menevät hukkaan, jos niitä levitetään kuivaan maahan, hoitovoiteen vaikuttavat aineet eivät pysty kunnolla imeytymään kosteuttamattomaan ihoon. Siksi on tärkeää kosteuttaa ihon pintaa ennen voiteen levittämistä, jotta ihon luonnollinen suojamuuri päästää voiteen vaikuttavat aineet lävitseen.


Kasvojenpuhdistuksen jälkeen laitetaan ensin Emulsionia, joka on kuin kasvovesi, mutta kosteuttaa ihoa. Sen päälle kun sivelee vielä Softenin Lotionia, on varmasti kunnon annos kosteutusta taattu.

Kuvassa äärimmäisenä oikealla oleva paketti on tuttujen kesken kolmekasi, lähes jokaiselle jotain kautta tunnettu Sensain 38-mascara näppärässä matkakoossa. Olen käyttänyt tätä mascaraa ennenkin ja tykästynyt siihen, ettei se tee pandasilmiä, koska vaatii lämpimän veden poispesuun. Tuo Sponge Chief pääsee tämän kanssa testiin, lupailivat tehokasta poistoa tuolla liinalla!

Jättäkää kommenttiboksiin vielä vinkkejä ostopaikoista ja Must Have -ostoksista, luen niitä mielelläni! Muuten palaan reilun viikon kuluttua takaisin! Facesta löydätte varmasti matkakuvia, joten kannattaa käydä siellä kurkkimassa. Olen toki ajastanut muutamia postauksia viikolle, jos sieltä en ehdi pitkiä tarinoita kertoilla. Bye!

Tuotteet on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta. 

2 kommenttia:

  1. Hauskaa reissua. Oottelen postausta tuliaisista ittelles... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olen kotiutunut ja pientä postaustakin on tuliaisista luvassa :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!