26.5.2014

Peach Nectar

Pikaiset peruskynnet esille luonnosjonosta kun olen reissussa. Nämä ovat ajalta pitkät kynnet, à la IsaDora.
Näiden hennon persikkaisesta sävystä tykkäsin nude-mielessä paljon, sillä moniväriset pienet glitterhiukkaset tekstuurin joukossa antavat lakalle kivasti säpinää. Glittereitä on lakassa useampaa kokoa, mikä saa pintaan eloa tekstuurin ohella. Muista laittaa alle peel offia, jolloin lakkojen poistaminen on helpompaa etkä tuhraa pitkiä aikoja kynsinauhojen epätoivoiseen puhdistukseen. Sinne jää kuitenkin aina niitä glitterhippuja, sano minun sanoneen.

Halusin jättää kynnenkärjet kuultamaan lakan alta hieman ranskalaista manikyyriä mukaellen, joten alla on vain aluslakka ja sokerilakkaa ei ole kynsillä kuin yksi kerros. Näissä kynsissä on juuri se ihana maksimipituus, jonka voin omiin kynsiini ottaa. Muuten kynnen kaari alkaa kaartua liikaa ja erityisesti etusormen kynsi alkaa näyttää muotopuolelta. Tässäkin on jo viitteitä kuvasta katsottuna vasemman reunan kääntymisestä, mutta pientä epäsuhtaista kaartelua kynsissäni on olemassa aina. Pianonsoitto on jättänyt jälkensä :)Viimeiseksi kokeilin vielä päällyslakkaa tekstuurin päälle ja glitterien välke korostui entisestään, kun pinta tasoittui. Kumpi ompi parempi - sileä vai karheampi ?

* Lakka on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta.

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo persikkalakka. Ei kyllä pysty sanomaan kummin on parempi. Mun mielestä ihana ilman päällyslakkaa ja sen kanssa...<3

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään tekstuureista karheana enemmän, vaikkakin monessa juuri tuo kimallus koristuu päällyslakan kanssa :)
  Tosi kiva persikkainen sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstuuri minustakin vie näissä normilakoista voiton. Tuo persikkainen sävy on niin hento ja hirrrrveen hirrrrveen toimistokelpoinen!

   Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!