13.5.2014

Testissä: Weledan sileän ihon salaisuudet

Kesäkuntoon!

Uudenvuoden lupauksista hyytyneet ovat jo jättäneet sekä ryhmäliikuntapaikat että kuntosalit ja pohtivat millä sitten pääsisi muhkurattomiin reisiin ja sileisiin pakaroihin. Valitettava tosiasia on, että liikunnan ja ravinnon merkitystä mikään voide tai laite ei korvaa, joten juoksulenkin ja muun hikiliikunnan voima on tässäkin kohtaa mahtavin. Mutta miksikäs niitä tuloksia ei voisi pyrkiä vahvistamaan joillakin aineilla? Sain Eco Beautystä ennen kesää testattavaksi mukavia lisätuotteita, joilla ihosta voi saada sileämmän.


Alkuun kuivaharjaus pirteillä keväänvärisillä kuorintahanskoilla. Kuivaharjausta kannattaa muuten suorittaa joka päivä vaikka parikin kertaa, kunhan vain muistaa ettei rouhi ihoa aristavaksi ja punoittavaksi asti - ei tehot vaan sivelyt. Kuivaharjaus kannattaa tehdä sydämeen päin eli aloittaa sääristä ja nousta ylöspäin, samoin käsivarsissa sydäntä kohti. Lymfat kiertoon! 

Tämän jälkeen onkin kuorinnan aika. Weledan Birch Body Scrub on vahvasti koivuntuoksuinen kuorinta-aine, joka on luonnonkosmetiikkaa kuten merkin muutkin tuotteet. Vaaleankellertävä aine tuntui pienellä määrällä jumahtavan ihooni, mutta kun kostutin ihon vielä kerran ja otin tuotetta vähän reilummin kämmenelle alkoi lyytikin kirjoittaa.


Pienet, pehmeät mehiläis- ja karnaubavahahelmet kuorivat ihoa kevyesti ja parantavat verenkiertoa. Tällöin ihosolukko uusiutuu nopeammin. Mikäli olet ajatellut sivellä tai suihkutella rusketusta purkista ennen kesäaurinkoa, kannattaa muistaa kuoria ihoa ennen itseruskettavaa. Näin toimien tulos on varmasti tasaisempi. Kuorinta-aineen sisältämät koivunlehdet on poimittu käsin, mikä saa tuotteen tuntumaan jotenkin persoonalliselta. Kuoriminen kerran viikossa poistaa kuolleen ihosolukon ja iho vastaanottaa hoitotuotteita paremmin.

Birch Cellulite Oil sisältää kasvipohjaisia vaikuttavia aineita, mm. rosmariinia ja nimensämukaista koivunlehtiuutetta, jotka ehkäisevät selluliitin muodostumista ja tekevät ihon sileäksi. Tuoksu on kohtuullisen voimakas, muttei minusta mitenkään luotaantyöntävä, ennemminkin sellainen kesäinen ilta mökkisaunalla! Tuoksussa on sitruksinen aromi, joten jos raikkaat sitrustuoksut ovat mieleesi voi tämäkin olla tuoksun puolesta mieleinen ostos. Tuote on muidenkin hyväksi havaitsema, sillä se on Elle Beauty Awards 2012 voittaja!

Pakkauksesta tankkaamani käyttöohje käski hieroa öljyä reisiin, lanteille ja pakaroihin kaksi kertaa päivässä neljän ensimmäisen viikon ajan. Neljän viikon kuluttua käyttöä jatketaan kerran päivässä ylläpitääkseen saavutetut tulokset. Öljy imeytyy parhaiten ihoon, kun sitä hieroo vähän kostealle iholle. Koska ihoni ei ole lainkaan aavikkosorttia - ennemminkin päinvastoin - kaksi kertaa päivässä tuntui ihan ylettömältä läträämiseltä. Niinpä tyydyin yhteen öljyilykertaan ja samalla annoin itselleni hyvän tekosyyn, jos minulla ei nyt kohta olekaan mikroshortsien vaatima rantasileys peilikuvassa ! Sehän johtuikin vain siitä, että öljysin itseäni vain kerran päivässä. Hah! Sen verran mieleltäni rajoittunut olen, että kuvamateriaalia ette näe alku- ettekä lopputilanteesta. Tulosten empiirisenä arvioijana toimikoon taloutemme vanhempi vastakkaisen sukupuolen silmäpari ;)


Tuotteet on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta. 

2 kommenttia:

 1. Olipa mielenkiintoinen juttu :) Mä olen laiska rasvailemaan, mut mul on kaikenmoisia kuorintamömmöjä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnustaudun tässä myös kanssasi laiskaksi rasvailijaksi ja kuorinta-aineita löytyy laatikoista runsaasti :)
   Mut tää öljy oli mulle jotenkin helpommin lähestyttävä kuin varsinainen rasva-rasva, sitä jaksaa sipaista illalla paljon helpommin kuin rasvapurkkia :)

   Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!