1.5.2014

Virkeää Vapunpäivää!

Rauhallista ja hiljaista tai elämäntäyteistä ja vilkasta vapunpäivän aamua jokaiselle kunnosta riippuen!

Ja taas täällä jaellaan tunnustuksia. Pystyin välttämään kynsivinyylit tähän viikkoon asti. Tai siis hetki aiemmin ne tuli tilattua, mutta tällä viikolla ne saapuivat ihanassa pitkässä pinkissä jenkkikuoressa kotiini !!! Voi sitä riemun määrää, kun tajusin, että NYT voin alkaa suunnittelemaan mitä niillä vinyyleillä ensimmäisenä kehitellään?


Maltillisuudessani sain ostettua vain kaksi (YES!) vinyylimallia kanssasisarien kehuylistyksistä huolimatta. Mopon keuliminen olisi näillä sivuilla ollut hyvin, hyvin helposti mahdollista. Katso vaikka itse.


Kuoressa kotiutuivat siten vain perinteiset, hyvin skandinaavisen yksinkertaiset suorat viivat ja ranskalaisen manikyyrin kauniit kaaret. Chevronit yrittivät vahvasti nostaa omaa arvoaan ostoskoriin, mutta jostain kumman syystä maltoin niiden ostalta vielä mieleni. Postikulut ovat tosin niin naurettavan pienet, että tilauksen uusiminen on enemmän kuin todennäköistä ja vieläpä helppoakin!


Meinasin unohtaa kertoa lakoista kynsivinyyleistä vouhkatessani. Pohjalla kaksi kerrosta Kone Helsingin vielä testaamatonta sävyä U29, joka ensisilmäyksellä ja -sivelyllä on hämäävän paljon samanvärinen kuin KBShimmerin Every Nook and Cranberry... täytyy tehdä näistä vertailua jossain välissä. Hyvin Kone Helsinki kyllä toimi, siinä on hyvä levittyvyys jo ensimmäisellä kerroksella, mutta kunnollisessa peittävyydessä oli toiveita. Siksi kaksi kerrosta. Vinyyleiden jälkeen päälle pääsi China Glazen Liquid Leather, jonka peittävyys oli tässä tilanteessa mainio, yksi kerros riitti. Kannattaa valita kunnolla pigmenttinen lakka päällimmäiseksi väriksi, sillä muuten kynsivinyyleiden kanssa on ongelmissa. Ne on nimittäin hyvä poistaa heti lakan ollessa märkää, enkä ainakaan minä ole kokeillut kuivatella paria kerrosta niiden maatessa kynnen pinnalla poistoa odotellen. Voisin kuvitella röpelöä reunaa saldoksi siinä vaiheessa. Kerros HK Girlin päällyslakkaa ja koko komeus oli valmis.


Aim in lööv.

Kuten niin moni kanssalakkaaja on jo ehtinyt laulaa näiden ylistyslaulua, en voi minäkään kuin yhtyä tähän seireenimäiseen kutsuhuutoon: tilaa-nailvinylsejä, tilaa-nailvinylsejä, tilaa... 
Näiden jälkeen ET tule katsomaan kynsiteippejäsi enää sillä silmällä. They are SO last season. Tai ainakin elämä on huomattavasti paljon helpompaa näillä.


Kuplivaa Vappua teille kaikille !

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Iso kiitos sinulle! Mukavaa, jos miellyttävät myös muita kuin omia silmiäni :)

      Poista
  2. Ooh, taidokasta! Mulla alkaa olla abt kaikkia mahdollisia vinyylimalleja mutta ranut on haasteena odottamassa tällä hetkellä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkäsin kyllä näistä aika hurjasti! Kiitos vaan teille, jotka loitte uskoa näiden tarpeellisuuteen.

      Muistan, että sä ehdit saada ne sydänvinyylit, oi joi joi...!
      Ranujen käyttö vaatii vähän kasvattelua vielä tuohon orpoon pikkurilliin, mutta nekin vinyylit ovat sitten odottamassa, kun hetki on sopiva :)

      Poista
  3. Tosi kivat kynnet! Mie voin adoptoida ton KoneHelsingin, jos on liian dupe KBShimmerin kanssa.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetäänpä mielessä adoptio-osoite mahdollista uudelleensijoitustarvetta ajatellen... ;)

      Poista
  4. Ooooo Kataaaaaaa!!!!! Hienoooot!!!!! ♡♥♡

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Oi iso, iso kiitos F&F :D, luulenpa että sinäkin tykkäisit näistä käytössä, joten ... klik klik tuolla ylhäällä vihjeeksi sinulle :)

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!