23.8.2013

Herkkiskynnet

Kosmetik4lessiltä tulleessa tilauksessa sattui olemaan yllättävän monta hemppislakkaa, joista ensimmäisiksi kynsille valikoitui Esscencen Nude Glam Iced Strawberry Cream. Niillä pyyhkäisin yhden työpäivän ja illalla päätin vähän lisätä jotain, kun kynnet olivat mielestäni niin alastomat. Kärkiin hohtavaa microglitteriä sisältävää Essenceä Holo topping, please! Tästä vaiheesta ehdin napata muutaman kuvan, kunnes kuorrutusinto alkoi epäilyttävästi nostaa päätään - nämähän ovat edelleen yhtä näkymättömät kuin päivälläkin.

Ja eikun decalseja valitsemaan nopean ratkaisun toivossa. Herkkä pohja ei oikein kompannut ärmykuviin, joten valitsin ehkä liiankin turvallisesti kukkia. Nämä olivat ensimmäiset Essencet itselleni, joten merkin hinta-laatu-suhde tuli nyt henkilökohtaisesti koettua. Ja kyllä nämä halpaan hintaansa nähden hyviä ovatkin. Iced Strawberry Cream on kahdella kerroksella peittävä ja se levittyy tasaisesti. Suti toimii ongelmitta, muoto on myös hyvä. Kaunis shimmer paistaa lakan hennon vaalenapunaisesta väristä, joka omaan silmään näyttää oikein mukavalta.

Holo topping, please! on nimensä mukaisesti monisävyistä dustinohutta topperia, pohjaväri on vanha roosa jopa nude. Lakkojen kimppakuvassa topperin kimallus näkyy kivasti illan viimeisten auringonsäteiden ansiosta.








Tässä vaiheessa perhe-elämän kuviot tulivat häiritsemään hyvin alkanutta koristeluvaihetta. Ei tullut kukkaa kynsille, ei ensimmäistäkään. No, vielähän näillä yhden päivän töissä naputtelee, ajattelin. Niinpä kuin itsestään kynsien teko vei kolme päivää, ennen kuin nämä olivat viimein valmiina:



Testiin pääsi myös Essencen nimihirviö pikakuivattaja Better Than Gel Nails Top Sealer. Hyvin toimii näin ensikokeilun perusteella ja hintaansa nähden (alle 3 euroa) hyvä hankinta. Varsin lähellä Seche Viteä, kiiltokin on hyvä. Jos edes kynnet -blogin Papu on tehnyt mukavan pikakuivattajavertailun, jossa edellämainittu nimihirviö pääsi myös hänen henk.koht. suosikiksi. FB:n kynsikeskustelujen mukaan ko. tuote on poistumassa Kosmetik4less'n valikoimista ja eipä sitä siellä enää tarjolla todella ole.

Hyvää viikonloppua jokaiselle, nautitaan auringosta vielä!

6 kommenttia:

  1. oi, tosi kauniit kynnet tuli :)

    VastaaPoista
  2. Suloiset kynnet! T. uusi lukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja iso kiitos myös lukijaksi tulosta. Toivottavasti jatkossakin sinä ja monet muut löydätte inspiraatiota ja koette mukavia hetkiä lukiessanne blogiani.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!