13.8.2015

Dior Star 775

Varoituksen sananen. Kuvatulva.

Useinhan täällä vilisee kuva jos toinenkin lakkauksesta, mutta nyt ollaan taas todellisen kavalkadin äärellä. En sitten millään osannut päättää mitä jättäisin ja mitä poistaisin. Useimmat bloggaajat kuvaavat kymmeniä tai parhaat satoja otoksia löytääkseen Sen parhaan, enkä minäkään tee tässä tällä kertaa poikkeusta. Kuvia tähän settiin tuli räpsittyä jälleen hurjasti; milloin tarkennus osui just viereen, milloin valotus oli ihan jossain minne.. no valotus ei pääse. Toisaalta kuvaaminen oli vaan niin mielettömän kivaa, kun lakkaus ja leimaus olivat mieleisiä.


Pohjalakkana Gina Tricotin Peach, jossa hohtaa kaunis hento shimmer. Maukkaan värinen näin kesäksi, vinks. Lakka asettui kohtalaisen lyhkäisille kynsilleni oikein kivasti, kerroksia kaksi.





Leimauksessa esiintyy Diorin karpalonpunainen Star, joka oli käytössä myös pääsiäiskynsissä, tuolloinkin koristeluroolissa. Tämä lakka täytyy päästää koko kynnelle, se suorastaan huutaa jo sitä! "Minä en ole mikään pelkkä koristelulakka, !#¤%!", kuuluu Alexista. Väri on upea, ei peruspunainen vaan kylmään taittava. Herkullinen. Nimettömän kuvio on BornPrettyStorelta saadusta laatasta BP-21 ja leimattu MoYou Londonin stamperilla. Tätä kuviota voisin käyttää loputtomiin, se on vaan niin K A U N I S.


Etu- ja keskisormi on leimattu samaisella Diorin lakalla, leimat ovat MoYou Londonin Pro XL kokoelman laatasta numero 12.









Mukavaa päivää ystävät!


8 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!