17.9.2015

Hempeää ranskalaista

Mikä lakkaus teidän mielestänne sopii erityisen hyvin pitkiin kynsiin?

Minusta se on selkeä ja ajattoman kaunis ranskalainen manikyyri. Pitkissä kynsissä vaalean tippiosan pituus pääsee erityisen hyvin oikeuksiinsa ja huomaan haaveilevani tätä koristelutyyliä kynsilleni niiden ollessa kauniin pitkät.


Ranskalaisen manikyyrin pohjana jo lukemattomat kerrat itselleni soveliaimmaksi rane-lakaksi tituleeraamani Essien Sugar Daddy. Se tekee kauniin ja terveen hempeyden kynsille, mutta ei varsinaisesti kuitenkaan värjää kynsipetiä vaaleanpunaiseksi. NailVinylsin ranskalaisen manikyyrin teipit helpottivat nopsaa työskentelyä ja uskokaa tai älkää, vaaleanpunaiset teippiarkit ovat pysyneet katoamistemppunsa jälkeen koko ajan siellä, minne ne olen laittanutkin :)
Tippeihin GinaTricotin valkoista ja päälle vielä kerros Sugar Daddyä pehmentämään kovaa valkoista rajaa.



Harkitsin vakavasti jättäväni kynnet tällaisiksi ja hempsastelinkin kynsiäni tuijotellen tunnin jos toisenkin kotosalla. Päädyin kuitenkin hillitysti koristellumpaan vaihtoehtoon, joka sattumanvaraisesti pälkähti päähäni lakkapulloja tuijotellessa.




Leimasin kahteen kynteen MoYou Londonin Zodiac kokoelman laatasta 10 Mandala-kuvioita muistuttavia kohtia Konadin shimmerisellä marjapuuronpunaisella leimauslakalla. 


Muihin kynsiin kiinnitin ihanat swarowskitimskut kirkkaalla kynsilakalla. Koko komeuden päälle oli syytä sipaista vielä HK Girlin pikakuivattajaa, että timanttiniitit pysyvät paikoillaan.


Mitäs tykkäsitte?

4 kommenttia:

  1. Nätti ranskis, valkea osuus on juuri sopiva eikä liian pitkä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! Kesällä näitä pitkiä kynsiä saa vielä "säilytettyä", mutta kylmien ilmojen tullessa... Huh huh, miten voikin napsahdella. Jos vain muistaisi aina nuo öljyt ja rasvat.. *viheltelee*

      Poista
  2. Oih ja voih kuinka kaunis ranskis! Ihan pelkiltäänkin oli ihana, mutta nuo koristelut vasta kauniit onkin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit :)
      Nämä olivat itsellekin todella todella mieleiset!

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!