20.10.2015

Nude merenneito

Senkin uhalla, että otsikko saa vääriä surffailijoita blogiini, jätän otsikon tuollaiseksi jona se luonnoksissa oli. Uskon, että muita alastomuuksia kaipailleet kaikkoavat varsin pikaisesti nämä kuvat nähdessään :) Luonnoskansion tyhjennysmyynti käynnistyyI Syvimmät anteeksipyyntöni ja sata ave Mariaa tähän päälle, kun olen hylännyt blogin ja teidät syksyn kiireiden alettua. Jopa lomaviikkoni pyhitin kaikelle muulle, joka on kyllä sanalla sanoen kummallista. Otetaanpa siis hyvä asento tuolissa/sohvalla/bussissa/työpaikalla ;) ja lähdetään muistelumatkalle viime kesään. Näitä postauksia nimittäin ystävät rakkaat riittää, pakko ajastaa tuleville päiville, mutta koettakaa kestää. Tuleepahan ainakin hyvä mieli synkän syysillan piristäjäksi näistä aurinkokuvista, jos satut lukemaan postauksia illanhämärässä. 


Kynsillä on peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä Essencen Nude Glam Iced Latte. Halusin tehdä vertailua Kikon samansävyiseen nudelakkaan numero 372, jota on puolestaan keskisormessa ja nimettömässä. Molemmat ovat peittäviä cremelakkoja, kynsillä on molempia kaksi helppoa kerrosta. Essencen suti on käteeni parempi kuin Kikon kapea, mutta sekään ei vaikuttanut pahemmin lopputulokseen. Kovin samansävyiset nuo lakat ovat. Aurinkokuvista voi erottaa, että Kiko on hieman tummempi ja harmahtavampi kuin Essence. Taidan pitäytyä Essencessä ja laittaa Kikon kiertoon sen halajavalle - anyone?



Nudepohjan päälle on töpötelty Deborah Lippmanin ihanaista Mermaid's Dreamia. Lakka, jonka ostin puolenyön jälkeen NYC:stä ihan rättipoikkiväsyneenä, mutta minuuttiakaan en ole ostosta katunut. Ehkä ennemminkin sitä, miten harvoin tulen lakanneeksi tällä suloisuudella. 



Merenneidon unelmaahan tämä lakka on. Kuin kimalteleva vaaleanturkoosi suomupyrstö, jonka joukossa on kultaisenvihreää shimmeriä ja sinisiä hexglittereitä. Levittyy hyvin ja täytyy muistaa hallittu määrä sieneen, jos haluaa suht kevyen jäljen. Glitteriä saattaa muuten tulla varsin reippaasti.




Näitä kuvia katsellessa tulee ihan ikävä lämpimiä kesäpäiviä 
ja lomalla loikoilua...



10 kommenttia:

  1. No nyt tuli ikävä kesää! Kauniita kuvia ja vieläkin ihanammat kynnet <3

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihana kesälakkaus! ♥ Ja tällaiset aurinkoiset kuvat ovat kyllä oikein tervetulleita illan piristäjiä :)

    VastaaPoista
  3. Suloiset!

    Ja tuon lämmön voi niin hyvin aistia kuvista. Tänään aamulla oli töihin lähtiessä -1. Hrrrr.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Nämä olivat luonnoksissa ihan liian kauan, mutta taisivatkin tuottaa iloa teille lukijoille vasta tässä synkässä ja kylmässä ajassa! Sattuman tuottama onni.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!