28.12.2013

From Russia with Love

Kevään 2012 lakoista sain diilattua blogiystäväni kautta itselleni ihanan lakan Pirouette My Whistle, joka on yksi houkuttelevimmista lakoista New York City Ballet -Collectionissa. Tähän lakkaan olen törmännyt jo useamman kerran sekä suomalaisissa että ulkomaisissa blogeissa ja pääsääntöisesti sitä kehutaan ja suositellaan ostamaan oma kappaleensa ennen kuin ne häviävät markkinoilta. No, olen nyt ilmeisesti pelastanut itseni harmitukselta ja alati mielessä pyöriviltä tuhoajatuksilta sillä sain tämän topperilakan.

Pirouette My Whistle on hopeisia hex-glittereitä ja microglittereitä sisältävä pohjalakaltaan kirkas päällys- tai sandwitch-lakka, jonka tarpeellisuutta itselleen jokainen kynsiholisti voi vai arpoa googlettelemalla swatcheja tai uskomalla omaa sisäistä ääntään. *Tätä miettiessäni tulin ajatelleeksi sitä, miten paljon meillä "holisteilla" on euroja kiinni noissa herkullisissa lakkapulloissa?!?!?* Ja TIEDÄN, että olen vielä turvallisella puolella verrattuna moneen muuhun bloggaavaan kynsiholistiin....
Tämä on kyllä aivan taivaallinen lakka ...! En ollut löytänyt tätä Suomesta, mutta mikä parasta, ystävä hädässä tunnetaan ja sain tämän yhdellä tekstarilla!
Kallisarvoisena diilerinä toimi Kirsi ja samalla tuli pari muutakin randomisti pyydettyä lakkaa. Voiko olla parempaa hetkeä, kuin kynsiholisti ystävä, joka ilmoittaa, että OPIn lakat ovat Venäjällä paljon halvempia kuin Suomessa; mitä tuodaan??


  

Tässä pari otosta ihan pelkästä Pirouettesta, kaksi reilulla kädellä siveltyä kerrosta kynsillä. Parhaimmillaan lakka on toisen lakan päällä, esimerkiksi täällä tai täällä.


2 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!