21.12.2013

Joulua kynsillä

 
Punaisia kynsiä vilisee jokaisessa kynsiblogissa näin joulun alla enkä selkeästi minäkään ole tekemässä poikkeusta. Pahoitteluni, jos nämä alkavat tulla teillä jo korvista. Yksi jos toinenkin punainen lakka on löytänyt tiensä kynsilleni, mutta hyvinhän nämä sopivat asusteeksi näin joulun lähetessä. Punaiset paksut sukkikset kruunaavat vielä yltiöjouluisen lookin! 

Testaamattomien lakkojen purkissa oli joulunpunainen Essencen Fame Fatal lakka, joka nyt pääsi testiin ihan ajankohdan vuoksi. Sudin pari kerrosta kynsille ja olin varmuudeksi laittanut aluslakkaakin jo useamman kerroksen, ettei lakkojen poistovaiheessa odottaisi ikävä yllätys pinkkien kynsien muodossa.. Eikä näin onneksi lopulta tapahtunutkaan. Aika huimaava kiilto on tarttunut kuvaankin, eikö? Lirua lakkaa tämä kyllä oli ja vaikka kuinka olin tarkkana niin tätä ehti valua kynsinauhalle ja putsaamisen tuska oli taas senmukaista säätämistä. Tämä lakka ei pääse haikailemani The Red -lakkojen kärkikastiin, lihan asteen verran iian jouluinen minulle. Verenpunaisemmat sisarensa sopivat lakkalaatikkooni mukavammin.

Päällä yhdeksi suosikikseni noussut Pirouette My Whistle, taattua OPI-laatua. Säihkettä kuin hiljaa putoilevissa lumihiutaleissa. Aistitteko, että odotan kovasti lisää lumipeitettä valkoisen joulun turvaamiseksi? 


Ja kerta kiellon päälle vielä toiset punaiset kynnet samaan postaukseen, ettei punalakkaukset hypi jokaisessa lakkauksessa ennen joulua :)

Näillä kynsillä myös testaamaton Inglotin 931, selkeämpijakoisempaa ja isompaa shimmeriä sisältävä oranssiin siftaava lämmin punainen. Nimettömässä vihreitä hexglittereitä ja muutamia hippuja vaaleaa simpukkamurskaa. Pikkurillissä ja keskisormessa on matta päällyslakka, mutta se ei erotu Inglotin shimmerin takia mihinkään. Lopputulos ei oikein vastannut mielessäniollutta visiota, jotenkin todella pliisu ja mitäänsanomaton "anteeks kun oon olemassa" seinäruusu-lakkaus.

 


 


 
Piparin tuoksua ja tonttujen juoksua!
 
Kauneushoitola Ihanan tonttutyttö
 

3 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!