19.12.2013

Night Sky

Kynnenviilaaja testiolosuhteissa. Sen seurauksena, että halusin välttämättä kokeilla, miten IsaDoran Peel off -aluslakka toimii Essien Help me Grow 'n(vaimikäseoli) päällä saan aikaiseksi Strömssit nro 2. Tai ainakin tässä on kuva-aineistoa:

 
 
Ehkäpä sille on siis syynsä, miksi aluslakka laitetaan puhtaalle kynnelle.. kurttua ja myttyä joka puolella, mutta olin koekaniinina, älkää te enää olko. En minäkään, opin kerrasta.

Tähtitaivaat ovat olleet nyt erittäin kauniita, mistä sain loistavan idean näihin nyt nähtäviin kynsiin. IsaDoran Night Sky muissa kynsissä pohjalla yhden kerroksen verran, joten kyllähän tämä aika ihanaa on..! Hopeanhohtoa syväntummansinisen lakan seassa, mikä antaa sille erilaista syvyyttä ja hehkua kuin peruscremenä. Aksenttikynsiksi tylsästi rakensin Seppälän Nails sarjan mattavalkoisen, joka peitti kahdella kerroksella, mutta kurttaantui alla tapahtuneen katastrofin ansiosta. Funky Sapphire syöksyi pelastamaan kurtut ja sinnehän nuo reunaa lukuunottamatta katosivat. Huijausta siis koko kynnet. Night Sky'n päällä sipaisu OPIn ihanaa Pirouette My Whistlea.. ihan rakkauslakka.


Näistä tuikkivista kynsistä voi hyvin kuvitella katselevansa tummaa tähtitaivasta kylmänä yönä. Sellainen yö oli ainakin meillä; kirkas, kuulas ja kylmä.
Joulun odotuspäivät mahtuvat jo yhden käden sormiin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!