14.12.2013

Rouheat Ranet

Mä tykkään mun tämänpäivän kynsistä!
Ei ehkä mikään ihmepaljastus tai tuijottelukynnet, mutta tosi mieleiset silti. Jotenkin erityisen omat. Yksinkertaiset kun ovat niin ehkäpä siksi  :)

Pohjalle eksyi ihan täysin sattumanvaraisesti Essencen tekstuurilakka Hey, Nude! ja ranskalaiseksi samaan tekstuuri-kastiin kuuluva IsaDoran Wine Crush. Hey, Nude! 'a on vain yksi kerros, koska halusin mahdollisimman kuultavan ja eteerisen pohjan, koska kimmellystä olisi ihan riittämiin yhden kerroksenkin glittereissä. Wine Crush antoi ryhtiä värinsä puolesta pliisulle pohjalakalle (glitterit lakassa eivät tosin ole mitenkään pliisuja!) ja teki lakkauksesta jopa ihan perusduunilakan :) Tosin spessuna oli työkamujen "fiftarityylisiksi" tai "sota-ajan jenkkileffa-naiseksi" tituleeraamat vaatteet ja ponnarilta ylös kiepautetut hiukset, jotka näyttivät olevan yli puolet lyhyemmät kuin vielä eilen! Ei niin normisetti siltä osin kuin nämä kynnet. Harmi, etten tullut ottaneeksi kuvaa kokonaisuudesta.


 
 
Hui, vain kaksi kuvaa mutta koittakaa pärjätä.
Ressitöntä joulun odotusta kaikille!
 


8 kommenttia:

  1. Jännät kynnet, ensimmäinen kerta kun nään tämmösiä tekstuuriraneja. Nätit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli tosi helpot ja mieleiset Dollie! Kokeilehan sinäkin.. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Iso kiitos Nikla! Minäkin odotan sinun blogisi seuraavia lukuja :D

      Poista
  3. On kyllä miunkin mieleen oleva lakkaus! ;) Mutta miksi mie en oo nähnyt tätä kokonaisuutta? Todellakin ois pitänyt ottaa kuva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä olet nämä nähnyt kokonaisuutena; kommentoitkin että pari päivää kun oot poissa (työreissulla) niin jo olen kääntynyt fiftariksi :D Musta kynähame ja se lintukuvioitu paita mustan leveän nahkavyön kanssa... ring any bells ;) ?

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!