14.3.2014

Koulun kivilattiat

Lakkauspalvelusta hyvää päivää! 
Ystävien kynsiä on aina mukava päästä lakkaamaan, koska se on ihan toisenlaista harjoitusta siveltimen käyttöön kuin tutut liikkeet omille keratiinilärpyköille. Lakkaaminen on siinä mielessä armollisempi rohkeillekin ratkaisuille kuin vaikka hiustenleikkuu, että näillä ei tarvitse kulkea montaa viikkoa hanskat kädessä, jos sattuu olemaan itselle vähän vaihtoehtoisempi lakkaus tai väri. "Lakkaa ihan mitä vaan. Tai ehkä niitä hienoja pilkkuja olis kiva saada." No niin, näillä matkaan.


Essien kevätsävy Parka Perfect on ihanainen ja kuvienottohetkellä se oli vielä kovin kovin uutukainen sävy, sillä olin ostanut lakan aivan juuri Stockmannilta, enkä ollut vielä sitä swatchannut tikulle saati itse sillä lakannut. Testaus tapahtui siis ulkopuolisissa kynsissä, mutta hyvinkäyttäytyvänä lakkana Parka Perfect suoriutui kyllä koeajosta tämän ohjaajan käsissä myös vieraassa maastossa. Ainoa kulmia kurttuun vetänyt tapahtuma oli jonkinasteinen kupliminen, mikä lienee johtunut liian nopeasta toisesta lakkakerroksesta. Allaoleva lakka oli siis oletettavasti vielä kosteaa. Kaunis harmaansininen sävy, jossa Essien tietyille lakoille tyypillistä shimmeriä joukossa.

Dottarilla naputellut pilkut asettuivat kivuttomasti kynsille, värisävyinä Essien Blanc, Make Up Storen Greta ja China Glazen Liquid Leather. 



Näistä tuli mieleeni joku takauma koulun kivilattian kuvioinneista. Tunnistaako kukaan muu samaa havaintoa?

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Thanks, Claudia! Nice to hear that you liked :)
      It reminded me of stone floors...

      Poista
  2. Kynsien omistaja tykkäsi lakkauksesta ja pilkut ovat aina mieleen ;) Kynsistä ei meinannut vaan malttaa luopua! Ja tulevaisuudessakin "joudut" kynsieni lakkaajaksi ;)

    t. Kynsien omistaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullot ovat täällä aina käyttövalmiina - tervetuloa vain!
      Ja parasta kiitosta on juuri tuo, ettei malttaisi luopua kynsistä. Silloin tietää taas onnistuneensa :)

      Poista
  3. Vetäisin kerran harmaan lakan päälle Lorkun Confettiksen. Ne jos mitkä näytti koulun lattioilta! :D Näistä tykkään, niistä en, eli onnistuit tekemään huomattavasti parempaa jälkeä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo yhdistelmä on ollut tosiaan aika lähellä koulun lattioita :D
      Mulla taisi olla pilkkujen koon vaihtelu vähän jeesinä.. Mukava kuulla, että näistä tuli sinusta kivat!

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!