6.3.2014

philosophy !

Sokoksiin ja Emotioneihin lanseeraataan maaliskuussa Suomen kamaralla vielä uusi kosmetiikkasarja nimeltään philosophy. Veikeiden pullojen ja purkkien sanoma on sama; tutkittuja ihonhoitotuotteita, mielenkiintoisia aforismeja ja reseptejä suoraan tuotteiden edustassa sekä hauskoja nimikikkailuja. 

Maahantuojan sivuilta voi kurkata lehdistötiedotteesta jo ennakkoon kuvausta sarjasta, tässä tiivistettynä: 
"philosophy-sarjan tuotteet on suunniteltu sekä huolehtimaan ihosta että tuottamaan hyvää mieltä. philosophy lähestyy kaikessa toiminnassaan kauneutta kokonaisvaltaisesti, huomioiden niin mielen, kehon kuin sielunkin. Ainoastaan yhdistämällä nämä kolme edellä mainittua asiaa voidaan taata parhaat hoitotulokset niin sisäisen kuin ulkoisenkin kauneuden suhteen. Sarja uskoo, että toivo, viattomuus, anteeksianto, yllätyksellisyys ja rauhallisuus tuovat esiin parhaat puolemme. Siksi jokaisen philosophy-sarjan tuotteen kylkeen on painettu muutama inspiroiva lause. Sarja koostuu monipuolisesta valikoimasta ihonhoitotuotteita, tuoksuja, suihku- ja kylpyvaahtoja sekä lahjapakkauksia. philosophy pitää huolta kokonaisvaltaisesti ihostamme ja yleisestä hyvinvoinnistamme."


kuva täältä

Ainakin itse olen sen verran kiero tyyppi, että tällaiset nimikikkailut, kuten Miracle worker, iskevät kuin tuhat volttia.

Tuotteita odotellessa..

..ja kyllä, ihmeitä on kaikkialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!