10.5.2014

Kevään viherrystä

Huomion ohjaaminen toisaalle on vaatinut veronsa täällä blogissa hiljaisuutena. Tämäkin postaus on odottanut vain mekkokuvaa, mutta nyt tämä on viimeinkin julkaistavissa. Parhaillaan mullasta nousevat kukintojen alut ja kasvavan nurmen viherrys ovat alkukevään raikasta vihreyttä parhaimmillaan. Samaan teemaan sopivat mielestäni seuraavat kynnetkin, jotka ovat saaneet innoituksensa tästä mekosta:



Valmistautukaa kuvarikkaaseen postaukseen, vilauttelen muutamia otoksia myös philosophyn tapaamisesta.


Pohjalla peukalossa ja nimettömässä on kaksi kerrosta IsaDoran Meadowia, ihanan hempeää vaaleanvihreää. Tästä lakasta tykkään hurjasti, koska tämä tuntuu niin vahvasti keväiseltä. Sen päällä saman sarjan Sugar Nails -kokoelman Macaron*, joka sopii peittävän Meadow'n päälle. Loppuun vielä unelmankevyt sipaisu valoisuutta Ray of Light -sarjan lakasta Dragonfly*.



Muissa kynsissä pohjalla GT:n valkoista kaksi kerrosta ja koristeluissa IsaDoran petroolinvihreä Paradise Green sekä Orlyn musta Instant Artist.




Näillä kynsillä kävin myös philosophyn tapaamisessa, josta kuvakooste seuraavassa. Sain kunnian istua samassa lounaspöydässä ihanan eloisan philosophyn kansainvälisen pr-johtajan, Robin Whiten, kanssa, joka oli saapunut Suomeen esittelemään sarjan tuotteita ja saimme testata pitkälle toistakymmentä eri tuotetta!


Suihkugeelien tuoksuvoittajaksi itselläni nousi Senorita Margarita - siinä on juuri riittävän raikkaan sitruksinen tuoksu herättämään nuutunut olo!





Tuotesarjoja philosophyllä on laaja kirjo eri-ikäisille ja erilaisille ihotyypeille.


Purity, kaikille ihotyypeille sopiva puhdistussarja.
Microdeliveryn tuotteet nimensä mukaisesti kuorivat kasvojen ihoa.


Total matteness on rasvoittuvalle iholle omiaan, sillä se jättää ihon pinnan mattapintaiseksi ja ehkäisee kiiltoa. 
Miracle worker -linjan tuotteet ovat anti-aging -tuotteita tarjoten kiinteytystä ja ikääntymisen merkkien häivytystä sekä tukien ihon omaa kollageenin tuotantoa.



Hope sisältää kosteuttavia tuotteita niin käsille, silmänympärysiholle kuin kasvoillekin.


 

Lisäksi on vielä koko joukko muita tehotuotteita, kuten jauhemaista c-vitamiinitiivistettä, jota voi sekoittaa omaan kosteusvoiteeseen ja antaa kasvoille kunnon vitamiinipommin! Kuvassa pystyssä oleva Full of promise am/pm on kaksipäinen seerumipullo, jossa on omat hoitotuotteet iholle päivään ja iltaan.



Suomessa viime kuussa myyntiin tulleet tuoksut ovat Amazing Grace (tunnetuin), Living Grace ja Pure Grace. Olen tuoksutellut kaikkia ja Living Grace tuntuu näistä houkuttelevimmalta hankinnalta itselleni. Tuoksut ovat keveitä, eivätkä lainkaan liian hyökkääviä. Kannattaa käydä nuuhkimassa, jos näistä löytyy se itselle mieluinen arkituoksu!


Amazing Grace tuoksusarjaan on myös tarjolla vartalovoidetta ja suihkugeeliä.


Unohtaa ei sovi myöskään näitä kerrassaan riemukkaita lahjapakkauksia, joissa sisällä on 
huulikiiltoa ja suihkugeeliä joko vadelman tai vaniljan tuoksuissa.

Tuotteita löytyy nuuhkittavaksi ja ostettavaksi Sokoksista, Emotioneista sekä Sokoksen verkkokaupasta - ostoksille siis!


* Tuotteet on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta. 

2 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!