28.12.2014

Joulussa roikkuja

Roikun joulussa vielä hetken kiinni. Tiedän, että tämän lauseen luettuaan osa teistä hamuaa jo kakoen viereensä oksennuspussia, mutta senkin uhalla. Joulu on ihanaa aikaa. Suorittamista joo-o näin naisimmeisenä ja äitinä, mutta sen suorittamisen loputtua - jouluruokailun jälkeen - alkaa minusta paras osuus joulussa. Rauha, lasten onnellisuus, viini tai samppanja, rakas mies, kaunis joulukuusi. Kaikki tärkeä on ympärillä sen pienen hetken. Kiireettä.


En vaihtaisi sitä tunnelmaa mihinkään.


Kiireiset sukulointijouluaatot ovat jo onneksi taaksejäänyttä elämää ja nautimme rauhassa omista jouluaatoista. Pyhinä on aika käydä sukuloimassa, mutta itse aaton haluamme rauhoittaa ihan meille ja meidän perinteille.



Koska en ole virallisena jouluviikkona turmellut teidän verkkokalvojanne joulukynsillä, teen sen omavaltaisesti nyt.


Vertailussa Snowcrystalin Now Limited Edition #409 sekä OPI Danke-Shiny Red. OPI etusormessa (oik.), Snowcrystal keskisormessa (vas.). Molemmat levittyvät hyvin, kuten toivoa saattaa. Snowcrystal on Limited Editionia aiemmilta vuosilta, enkä löydä sitä enää firman nettisivuilta, että löytäisin sille ihan oikeaa nimi-nimeä. Merkittävää eroa en tästä kaksikosta löydä, ehkä Danke-Shiny on aavistuksen verran tummempi, jos oikein tarkkaan katsoo. Sen verran lähellä ovat toisiaan, että en koe tarvitsevani molempia. Jos joku kaipailee Snowcrystalia, antakoon äänensä kuulua kommenttiboksissa :)



Muutoin joulukynsistä löytyy Gina Tricotin luottovalkoinen, jonka päällä on Essien Pure Pearlfection tuomassa kaunista lumisäihkettä. Leimaukset MoYou Londonin Festive Collection 04 -laatasta. Tätä laattaa on höylätty varmasti kulumiseen asti joulun aikaan eri blogeissa :D


Leimauslakkana toimi hyväkäytöksinen ja pigmenttinen Konadin punainen, jonka kanssa ei tosiaan tarvinnut taistella kuvien nousemisessa eikä pysyvyydessä.



Punaisen päälle on vielä sipaistu joulun nimissä överikuorrutteeksi INMin Northern Lights, Hologram Top Coat Gold; ja johan piisaa mennen ja tullen hyppelehtiä näissä punakynsissä pitkiä vapaita.


No joo joo, kyllä te mut tunnette; eivät nämä enää kynsillä ole, jos jouluaattona sentään olivatkin!


4 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!