20.7.2015

Aamun pikapelastus

Mikä on teidän kiireisten aamujenne pikamanikyyri?
Millä hoituvat paljaana ujostelevat kynnet työkuntoon tai edes siihen iskuun, että ne kestävät katkeamatta kiireisen päivän?

Ohessa oma tuotokseni eräältä kiireiseltä aamulta. Tarvitaan vain pohjalakka ja haukkaus leipää kaiken sivussa. Jos meikkauksen ja muun aamuhässäkän lomassa aikaa jää, voi sipaista kerroksen ranskislakkaa - oma suosikkini on Essien Sugar Daddy. Tämän päälle rennolla ranneliikkeellä paria koristelulakkaa vapaalla tyylillä ja välissä ehkä loppuhörppäykset aamukahvista tai -teestä. Päivän vaatetukseen istui keltamusta pari ja alta kuultaa vielä varsin terveennäköinen oma kynsi. Komeuden päälle pikakuivattajaa vielä ovenraossa sipaisu huulikiiltoa - valmista tuli!




4 kommenttia:

  1. Onpa nätit! Pitääkin joskus testata vastaavaa kun kiire yllättää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia!
      Suosittelen, on nimittäin a) nopea ja b) sähäkkä. Ja tietämättömät luulevat vaikeammaksikin tehdä :D

      Poista
  2. Kaunis pikalakkaus :) mä olen niin antiaamuihminen että harvemmin uskallan työaamuina lakkasutiin tarttua, kynnenkovettajaa lukuunottamatta. Muutoin kiireessä pykään rankalaisen, johon heitän glitteriä kaveriksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ilmoittautuu toinen antiaamuihminen!
      Ärräpäitä tulisi enemmänkin, jos johonkin kovin vaikeaan settiin sormensa laittaisi, mutta monesti olen ovensuussa vetänyt vielä pikakuivattajaa ennen takinlaittoa :D - kynnet ennen kaikkea...

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!