27.7.2015

F.U.N Lacquer Summer 2015 osa II

Edellisessä F.U.N Lacquerin kesän 2015 kokoelman postauksessa olivat esillä sähkönsininen Blue Tears ja violetti Moonlight Nocturne. Ostin samasta kokoelmasta vielä täysin uniikin poltetun oranssin lakan, jonka nimikin jo viettelee lakkaa kynsille; Seductive Marmalade. Lakan palavan punainen väri yhdistettynä mehukkaaseen oranssiin kuorrutettuna kultaisilla hologlittereillä ei vain voi mennä minulle pieleen. Minulla ei ole mitään vastaavaa lakkaa laatikostossani, joten halusin ehdottomasti tämän - jos ei mitään muuta niin edes tämän halusin kotiuttaa. Ja uskokaa tai älkää niin kaikista CesarsShopin sivuille tulleista uusista julkaistuista lakoista tämä oli - kyllä, viimeinen. Mutta sitä kannatti kyllä odottaa.

Se hetki, kun sain pullon käteeni oli taas sydäntälämmittävä. Ihanainen oranssi lakka kimmelsi niissä harvoissa tämän kesän auringonsäteissä. Soimasin toki itseäni vielä siitä, että Satu oli ihanasti ilmoittanut laittaneensa lakat tulemaan ja seurasin postituskoodia kuin hai laivaa .. siihen iltapäivään saakka, kun se olisi ollut noudettavissa!?!? WTF? Tajusin seuraavana aamuna kammottavan jännityksen vallassa, että lakathan ovat jo todennäköisesti Postin toimipisteessä odottamassa noutajaansa!!! Äkkiä Postiin ja lakkapussukka syvään halaukseen ja heti autossa paketti tärisevin sormin auki.


Jatkoin edellisen lakkauksen päälle töpöttelemällä China Glazen Rivetingia pohjalle ja Seductive Marmaladea päälle. Nimetön sai koristelukseen F.U.N Laquerin Kingiä - todellista kultaglitterien hallitsijaa.



Näillä rokkailin Ilosaarirockin tänä vuonna, mutta en jotenkin tykännyt näistä, vaikka halusin nimenomaan kokeilla sinistä ja oranssia vastavärien vuoksi. Äh, ei vaan sytyttänyt. Lakat itsessään ovat kyllä täyttä ihanuutta.




Mitä lakkoja te hankitte kesäkokoelmista?

6 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja ja ihanasti olet saanut yhdistettyä ne kynsille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi iso kiitos Enail ❤️
      Minä olen täysin hullaantunut näiden lakkojen upeaan loisteeseen :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Jei! Kiva, että miellytti sinua Katarooma. Minulle lakkaus jäi jotenkin sellaiseksi, ettei sytyttänyt - en vieläkään tiedä miksi.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!