11.3.2016

Grace ja mandalat

Sain ajat päivät sitten Born Pretty Storelta testattavaksi kynsitarvikkeita, joista tänään esittelyssä leimauslaatta BP-L014 sekä ihanan pirteät moniväriset koristeglitterit. 

Laatassa on hauskoja kasvimaailman kuvioita, joista nappasin ensimmäisenä mandala-tyylisen kukkakuvion testiin. Minulla ei ole ollut BPS:n laattoja aikaisemmin, joten kokemusta ei ollut kertynyt itselle niiden toimivuudesta muuten kuin muiden postauksista lukemalla. Tämä iso laatta toimi moitteettomasti ja kuva nousi nätisti. Thank God, koska en ehkä olisi jaksanut tapella kovinkaan montaa kertaa, vaan "pidä tunkkis" olisi ollut todennäköisempi vaihtoehto.




Olin onneksi lukenut Sissin postauksesta aiemmin, että piCture pOlishin Grace on kohtalaisen ohutta, joten lakkasin alle OPIn sopivan sävyistä Nail Envyä. Nail Envyssä yhdistyvät hurjan kätevästi värilakka sekä kynnenkovettaja. Tämän vanhanroosan Hawaiian Orchidin kotiutin taas tyypillisesti Cesarsshopista, kuten Gracenkin.



Entäs sitten Grace? Se on i h a n a.
Tyttömäisen hennosti vaaleanpunainen, vienosti viileä ja kauniisti kimaltava. Hajallaan olevat holohippuset (miten tämän scattered vois paremmin kuvata suomeksi !?!?, no, kyllä te tiedätte mitä tarkoitan ja kuvasta näette) ovat tämän lakan juju, jota kehun kyllä täydestä sydämestä. PP:lla on liuta näitä holohippulakkoja ja silmäni osuvat pääsääntöisesti juuri niihin. Muistanette ylistyslauluni naiselliselle Brigetille tai herkullisen Autumnin ;) ?



Pari erikokoista (1mm ja 2mm) pyöreää lastenkutsuglitteriä antaa pienesti väripilkkua ja mustat BPS:n mandalakuviot ryhdistävät lakkausta. Leimausmustana luottolakkani Konadin musta.


Voi kun nämä olisi voinut kuvata auringossa!




Muista BPS-koodilla AKCW10 -10% hinnoista.

16 kommenttia:

  1. Vitsit, miten nätit :) Pitääkin muistaa tilata tuo mandalalaatta kunhan kerkeää. Ja hyvä, kun muistutit mua noilla neonglittereillä, että itelläki ne on vielä korkkaamatta laatikossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava juttu, että sait ostoslistaan täytettä :)
      Noi neonglitterit on kyllä superiloiset!

      Poista
  2. Onkohan mulla ollut tämä laatta mutta sain kuvat nousemaan reikäisenä. Harmi kun luovuin laatasta, näillä nykyisillä leimasimilla olisi saattanut onnistua. Kauniit kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissäkin kun on aina ihan tuurista ja susikappaleista kiinni miten kuva nousee, maltoitko olla hengittämättä/käänsitkö lakkapulloa sopivassa kulmassa/oliko puolikuu tahi täysikuu... :D :D

      Poista
  3. Miten kaunis lakkaus! Laattakin näyttää kivalta, pitääpä kotiuttaa se jossain välissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit Anni. Klikkailehan tuosta BPS:n linkistä, niin saat heti laatan matkalle kotiin :)

      Poista
  4. Mun piti heti tilata tuo laatta, laitoin sun alekoodin mutta kun en taas katsonu tarkemmin ni en ns. kuitannu sitä eli jäi alet saamatta. Tilasin myös toisen pitkään harkinnassa olleen laatan. Tulis vaan nopeesti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joi, harmi tuo alennuksen poisjäänti :(
      Mutta onneksi sentään on kivoja laattoja tulossa!

      Poista
  5. Tosi kaunis lakkaus ja tuo leimauslaatta on ihana! Se olis ihan täydellinen leimasiirtokuvien tekemiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leimadecaleihin tämä on tosiaan aivan mielettömän hyvä, kiitos muistutuksesta Neilikka!

      Poista
  6. Voi miten kaunis lakka ja ihania ovat myös nuo leimat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakka on kyllä mykistävän kaunis, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Leimoistakin kiitos Enail :)

      Poista
  7. Todella kivat kynnet! Ihana leimauskuvio. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dimavarien! Leimauskuviota käytän kyllä varmasti vielä lukemattomia kertoja, tämä on ihan älyttömän kiva kuvio!

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!