21.3.2016

Spa of the World

Vartaloasioita kevään korvalle.
The Body Shop lanseerasi syyskuussa uuden Spa of the World -sarjan, jossa on kolme erilaista kylpylärituaalia; elvyttävä, rentouttava sekä hemmotteleva rituaali. Pääsin kurkistamaan tuotteita juuri julkaisun aikoihin ja nyt minulla on niistä muutakin sanottavaa kuin vain kauniit pr-kuvat :)



Oma lahjakassini sisälsi yhden salaa toivomistani tuotteista, nimittäin rentouttavan ja rauhoittavan rituaalisarjan kameliavoiteen. Samettisen pehmeä ja juovuttavan hyvältä tuoksuva kameliavoiteen kameliaöljy on Japanista, jossa kauneudenhoidon päälle ymmärtävät tarkat japanilaisnaiset ovat käyttäneet kameliaöljyä 700-luvulta asti ihon kosteutukseen ja pehmentämiseen. Tämä on mahtava tuote, ei jätä ihoa tahmaiseksi vaan imeytyy hyvin ja se on kuin kermavaahtoa purkissa - erittäin ilmavaa ja miellyttävän tuntuista levittää. Rentouttavaan kylpyläsarjaan kuuluu myös ihania hierontaöljyjä, joita katselin vähän sillä silmällä..


Ostoskoriin nostin silmääni räpäyttämättä elvyttävän rituaalisarjan Kuolleenmeren suolakuorinnan. Minulla on varmasti puolenkymmentä kuorintaa vartalolle pyöriteltävänä koko ajan "prosessissa", mutta tämä vakuutti heti tuoreeltaan purnukasta postanneen Viilankantoluvan Petran hoosiannassa. Petra on (varmasti jokaisen hänen blogiaan lukeneen suureksi harmiksi) pistänyt pilllit pussiin ja heiluttaa taitavaa sanansäiläänsä enää kanssaeläjien iloksi, joten en voi linkata kyseistä verbaalista ilotulitusta tähän. Myymälän markkinapuhe jää rinnanmitalla kakkoseksi: "Kun tunnet olosi väsyneeksi ja saamattomaksi, elvytä kehosi ja mielesi tällä energisoivalla kylpylärituaalilla." Totuudessa pysytään kyllä tässäkin. Dead Sea Salt vartalonkuorintapurkki on reippaankokoinen (350g) ja maksaa 25,90e. Kuorinta on mukavan rouheaa, sillä kuulun ihmiskategoriaan, jonka mielestä jynssätessä täytyy tuntua, että tässä ollaan nyt kuorintaa tekemässä. Talven jäljiltä on mukava saada iho raikkaammaksi ja kristallikiteisen mineraalisuolan voi ihan kuvitella tekevän toppavaatteiden nahjustaman vartalon heleämmäksi.



Lahjapussukkani sisällä pilkisteli joitakin ihan hys-hys tuotteita, joiden lanseeraus oli tulossa vasta hetkisen kuluttua. Nythän nämä Oils of Life -sarjan tuotteet ovat jo kovassa myynnissä ja niistä on tulossa erikseen jossakin välissä juttua, sillä menin ja ostin sitten ihan antaumuksella näitä.



Kuinka monta kuorintaa sinulla on tällä hetkellä käytössä?
Niin, ja kuulutko sinäkin tähän jynssääjä-kategoriaan :) ?


1 kommentti:

  1. Miulla on aina yksi kuorinta kerrallaan, kun ei muutenkaan suihkuteline kovin tilava ole :D Mie taisin napata sen kuorinnan, sillä voiteita on ihan liikaa :P

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!