9.3.2016

Testissä: RaPaint akryylimaalit

Viittaan ja myönnän heti alkuun, että olen ihan keltanokka akryylimaalien kanssa.  Satu oli juuri saanut RaPaintin maalit Cesarsin liikkeeseen, kun satuin paikalle. Tämä tapahtui hataraakin hataramman muistini mukaan siis lokakuussa.. Hän tyrkkäsi pari purkkia matkaani piCture pOlishin siveltimen kanssa ja hennosti toivoi vastineeksi kuvamateriaalia harjoituksistani. Harjoitukset on suoritettu jo marraskuussa, kun kynteni olivat pitkät, mutta bloggausinto alkoi jo orastavasti hyytyä. Katsotaan yhdessä, kuinka kävi!



Valitsin testattavaksi turkoosin ja kuparin väriset akryylimaalit, sillä mieleeni hiipi välittömästi egyptiläiset koukerot näiden purkinkylkien kuvioinneista. Tiesin, että voisin yhdistää ne näppärästi esimerkiksi Zoyan samaan värimaailmaan sopivaan Cinnamoniin. RaPainteissa on pigmenttiä RUNSAASTI. Näillä on erinomaista harjoitella, enkä usko haikailevani tavallisia akryylimaaleja. Purkit ovat loppuun asti mietittyjä, pieniä rasioita, joita hypistelee ilolla. Ja maalia kuluu niin älyttömän vähän, että ovat tooodella riittoisia.


Fiksuhan olisi kuvannut siveltimenkin näihin kuviin, mutta. Helppoa työstöä, ainoa rajoite on oma mielikuvitus. Turkoosit koukerot nimettömässä ja oksat keskisormessa oli todella helppo pyöritellä, jopa ensikertalaiselle.


Kuparinsävy on todella hieno. Sävy on lämmin, peittävä ja ottautuu kiinni kuin terva. Siis niinku positiivisessa mielessä :) Pikkurilliin tein vain ohuet raidat.






Päätin ulkoiluttaa purkkeja luonnonvalossa, että näette niiden kauniit sävyt.




Oletteko te kokeilleet näitä RaPaintin maaleja ja millaisia kuvioita voisin seuraavaksi kokeilla?

8 kommenttia:

  1. RaRat on mulle ihan vieraita. :)

    Hienoja taiteiluja oot tehnyt kivoilla väreillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä RaPaintit ovat kyllä huippuhyviä aloitella, hips hips cesarsin verkkokauppaan ;)
      Värit olivat minustakin tosi mieleiset; välillä muutakin kuin mustaa ja valkoista :D

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!