15.3.2016

Kasarikynnet

Tänään silmienne eteen levittäytyy varsinaiset karkkikynnet!
Kasarikemuihin tehdyt kynnet sisältävät törkeän määrän kaikkea hilkettä ja kilkettä, joten kuvat kertovat varmasti paremmin mitä kaikkea on tapahtunut.


Pohjalla riittävän ärhäkkä, mutta ei vielä 90-luvun neoniksi taittuva Kure Bazaarin Glam. Teismomin vinyyliteipeillä raidoitus ja päälle värikartaston ääripäästä mahdollisimman epäsopiva väri pintaan - Isadoran Paradise Green. Toiseen käteen (josta ei tajunnut ottaa kuvia, huoh...) raidat tulivat Kikon sähkönsinisellä numero 294 Indigo. Nimettömässä pilkahtava punainen lakka on KoneHelsingin U29, joka on vierinyt laatikostossani valehtelematta toista, ellei kolmatta vuotta käyttämättömänä. On vaikuttanut sen verran luirulta, etten ole sen kanssa aiemmin lähtenyt riehumaan. Tähän sopi ihan ok. Päällä China Glazen musta Liquid Leather ja Born Pretty Storelta lastenkutsuglitteriksi ristimiäni värikkäitä palloglittereitä. Runsaasti.






Onhan riittävästi kaikkea ja liikaakin ?



Muista BPS-koodilla AKCW10 -10% hinnoista.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hienot, no ööö.... Ehkä just ja just :D Mutta oikein ärhäkät. Melkein postasin asusteetkin, mutta ajattelin jo että joku raja teidänkin verkkokalvoillanne on :D *reps*

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!