4.9.2013

Kaislikossa suhisee

Kaipasin kynsilleni jotain neutraalin rauhallista väriä. OPI I Vant To Be A-lone Star on hento pastellinsininen lakka, jossa on hopeaa shimmeriä. Se on OPIn Texas -collectonista keväälle ja kesälle 2011. Hyvä koostumus ja peittävyys kahdella kerroksella - toimii minun kanssani. Näin vaaleaksi lakaksi peittää siis yllättävän hyvin eikä ole luirua tai raidoitu. Näillä pyyhkäisin yhden päivän. Sitten ystäväni Kirsi antoi armeliaasti minulle testiin haaveilemani XL-löllöstampperin, josko sillä saisin aikaiseksi parempia leimauksia kuin Konadin kovalla kaksipäisellä pinkillä. Testin uhriksi joutui siniseen lakkaan sointuva harmaanruskea Oh My GOSH Brown Grey. Sen myyränharmaa sävy on todella kaunis ja pidän siitä ihan koko kynnelläkin. Leimasin toimi kokokynnen leimoissa todellakin paremmin kuin Konadin kova ja kökkö pinkki. Pakkohankinta tuo löllö :) Leimat Pueenin Love Collection -sarjan laatasta numero 46. Kohdistuksessa oli ongelmia, mutta uskon että osa syynsä oli uuteen stampperiin tottumattomuudella (seliseli..).

Koska kynnet näyttivät vielä kaipaavan jotain, harakkana hipsin lakkalaatikolle katsomaan jotakin sopivaa topperiksi. Kuin kimmeltäväksi vedenpinnaksi harmaanruskeille kaisloille käteeni valikoitui OPIn Austin-tatious Turquoise. Lakka on samasta mallistosta keväältä 2011 kuin A-lone Star. Pullossa ihanan syvän akvamariininsininen lakka on kynnellä vain kalpea aavistus pullon sävystä. Metallinsininen shimmer ja mikroglitterit tosin eivät jää kyllä kenelläkään tästä lakasta huomaamatta :) Luonnossa kimallus näkyy vielä huomattavasti paremmin kuin kuvista.





Näillä mennään huominen Yrittäjän Päivä - onnea jokaiselle, joka on valinnut sen uran!

11 kommenttia:

  1. Aivan ihanat! Tosi hyvin sopii tuo ruskea sävy sinisen kanssa yhteen :)

    Mä oon itse taas oppinut leimaamaan paljon paremmin konadin normistamperilla kun löllöstamperilla, johtuu varmaan siitä että yleensä käytän metallisia sävyjä ja mä en ainakaan saa niitä löllön kanssa toimimaan joten harjoitusta on tullut Konadin kanssa enemmän :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos June :)
      Se on just varmaan kiinni millä on harjoitellut eniten, Konadin laatoista saan hyvin sillä omalla stamperilla nousemaan, koska kuvat eivät ole niin suuria.

      Poista
  2. Ihanaa kun näitä voi ihailla täällä ajan kanssa. :)
    Tuo pohjalakka on kyllä ihana, sopii just täydellisesti leimojen alle. Ja huippuhokasu kyllä toi Austini päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih!
      Pohjalakka oli täydellinen löytö näihin. Ja Austin - aivan sattumaa, että tajusin sen lakkojen joukosta tähän! Parhautta.

      Poista
  3. Oh my.... <3
    Ihanat!! Ja tuo pohjalakka. Must have. Onneks mulle on tulossa jo löllöstamper :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Mulla löllöstamper vielä hakusessa, mutta must have-listalla.

      Poista
  4. Niin kauniit että piti tännekin jättää kommentti:)

    VastaaPoista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!