22.9.2013

Pumpkin vs. HD Club?

Sään huidellessa jo syksyn tuntuisena tein jokin aika sitten ruoaksi herkullista kurpitsakeittoa. Kurpitsan upea keltaoranssi väri houkutteli tekemään tuolloin samansävyiset kynnet, jos aurinko armas sallisi vielä nauttia näistä auringonlämmittäminä kynsinä. Ja kuin tilauksesta ulkona paistoi ihanasti aurinko, mikä antoi kuvissa GOSHin Orange Drops lakan kultaoranssin shimmerin päästä oikeuksiinsa.


Orange Drops on niin ohut lakka, että päätin hermojani säästääkseni lakata alle turvallisesti jollain värilakalla, ettei menisi koko päivä sutiessa oranssia lakkaa kerros toisensa jälkeen. Niinpä lakkasin kynnet Gina Tricot'n Orangella, päälle muistaakseni pari kerrosta Orange Dropsia  ja koristeeksi dottailin China Glazen Tinzel Townin metallinhohtoisia pilkkuja, jotka ovat kuin timantteja! Pilkkuja on vain toisella kynnen syrjällä, mikä näkyy kuvissa olemattoman huonosti.



Näistä tulikin jälkikäteen ajateltuna enemmän kyllä Harley Davidson kynnet :) Kävisivät varsin sujuvasti musta-oranssiin asuvalintaan, koska väri on punaoranssimpi allaolleen lohenpunaisen lakan vuoksi.

            

Herkullista sunnuntaita!

2 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!