2.7.2014

Kiko Cupcakes

Lakkausharrastukseni ollessa jo varsin laajasti ystäväpiirini tiedossa koen jippii-hetkiä aivan yllättäen ja sattumanvaraisesti. Tällainen hetki kävi toukokuussa ystäväni luona syntymäpäivillä hänen todetessaan, että lakkavarasto oli kasvanut Kikon Cupcakes'eilla. " Otatko testiin ?" kuului hymynkareinen kysymys, jonka vastausta ei kenenkään tarvinne tosissaan arvuutella. Siispä kuppikakku-kynsiin!


Mietin mahdanko ärsyyntyä nonparellimaisista tekstuureista, mutta yllätyksekseni pidin niistä todella paljon. Hieman likaisenvaalea 647 Jasmine oli ehkä sinällään pettymys, koska olin ehtinyt ladata vaaleapohjaiselle nonparellitekstuurille jo hieman ennakkosuosikin paineita.



Todettakoon tähän väliin, että kameran tyhjentäminen kesken kuvanrajausten on todella, todella tyhmää. Lakat eivät ole olleet kanssani samassa osoitteessa enää kuukausiin, kuvat olivat unohtuneet kortille ja menin uuno poistamaan kuvan, jossa lakkojen numerot olivat! Kerro siinä sitten mitä mikäkin väri oli... No, eipä hätä ole tämän näköinen ja viestiä vain lakkojen omistajalle, että hän auttaisi pölvästiä asiassa. Onhan näistä onneksi paljon kuvia myös netissä, ettei nyt aivan olisi jäänyt tiedottomaksikaan.



Kylmä vaaleanpinkki 652 Lilac on todella kaunis ja levittyi mukavasti. Tästä tuli näistä kolmesta sävystä oma suosikkini. Kunnon karheus tulee lakan kuivuttua läpikotaisin. Vaaleaa sinistä Kikoa 654 Anis ujutin vain nimettömiin, joista aluksi meinasin rakennella oikeat kuppikakut, mutta jätin lopulta hieman rauhallisemmiksi näin. Ranskislakkana nimettömissä Mavalan Graphic* ja raitoina Orlyn valkoinen Instant Artist.



Kesäkynnet!

* Lakka on saatu testattavaksi blogiyhteistyön kautta. 

4 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköisiä lakkoja, ihanat kynnet. :)

    VastaaPoista
  2. Herkullisia nuo lakat. Tosi nätit lakkaukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että tykkäät. Nämä on oikeita purkkakarkkilakkoja väriensä puolesta.

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!