17.7.2014

Tahtomattaan Strömssit

Sain kesäkuussa Sally Hansenin maahantuojalta testattavakseni I ♥ Nail Art -kyniä. Ajattelin tehdä yksinkertaiset valkoiset ranskalaiset tipit ja kehua miten kynällä oli näppärää maalata kynnenrajaa, mutta joku keikahti taivaankappaleissa väärään aikaan estäen kauniin ajatukseni. Sain nimittäin aikaiseksi kunnon Strömssit...


Kaikki sujui aluksi hyvin, Essien Sugar Daddy ranskiksen pohjalla ja sen päälle aloin testaamaan I Heart Nail Artin valkoista kynää. Kynä itsessään toimi mallikkaasti ja liukui kynnellä helposti. Sillä on helppo piirtää viivaa, palloja, kiemuraa - mitä ikinä keksitkin. 



Kynä on vesiliukoinen, joten pikkuvirheet on helppo pyyhkäistä heti tuoreeltaan kostealla pumpulilla pois kuivuneen lakan päältä.



Ongelman lienee aiheuttanut toinen kerros Sugar Daddyä, jonka laitoin kynnelle ennen kuin aloin siivoamaan rajaa. Pahoittelen siis aiheuttamiani ylimääräisiä sydämentykytyksiä kammottavalla röpelöisellä ranskisreunalla. Valkoinen halkeili kuin crackle-lakka konsanaan??! Missä meni vikaan? Miksi strömssäsin näin hurjasti? Nyt ovat hyvät neuvot tarpeen, sillä vika ei liene ollut kynässä vaan käyttäjässä..



2 kommenttia:

  1. Vitsi kun noissa kynissä ois ohut terä...Tää ei kyllä auttanut ollenkaan :D
    Entä jos laittais kirkkaan lakan ja toinen 'väri' kerros?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutta testiä kehiin, eihän tässä voi jäädä tuleekaan makaamaan vaan tutkitaan mikä auttaisi!

      Poista

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!