1.8.2014

IG @kynnenviilaaja

Kesälomalla on selkeästi joutoaikaa jopa niin paljon, että olen roikkunut tavallistakin enemmän kynsisivujen kimpussa. Tästä selkeänä johdannaisena löysin itseni ähräämästä eräänä yösydännä tiliä Kynnenviilaajalle kuvien taivaaseen eli Instagramiin. Tätä ennen kuvittelin pärjääväni ilman sitä, ihan todella.

*kuiva naurahdus* Kuinka väärässä olinkaan.

Onneksi - ja siis aivan täydestä sydämestä onneksi - olen, kuten mainittu, parasta aikaa lomalla, sillä olen totaalisen hullaantunut niihin tuhansiin hastageihin ja toinen toistaan ihanimpiin kynsikuviin, joita tuolla valokuvien keitaassa välähtelee verkkokalvoille. Tässä määrin mitä olen aamuisin, päivisin ja iltaisin instassa nyt roikkunut, en tohtisi aamulla jaksaa töihin. Mutta onneksi "vielä on kesää jäljellä ..." pahoittelut korvamadosta :)




Ilahduttavan moni teistä lukijoista onkin löytänyt minut jo sieltä omalla kynnenviilaaja-nimellä! Mutta toki kannustan teitä muitakin kurkkimaan kuvatuksiani, joita sinne pulpahtelee. Kuvien kirjo on laajempi kuin vain kynsiarki, joten muutakin elämää tarttuu tilille.



Palloilen vielä keltanokkana IG:ssä, joten ojentakaa auttava kätenne, jos huomaatte jotain hupsua tai olen ihan ulkona jostain tärkeästä. Ai niin, tässähän voisi kysäistä tärkeimmät #hastagit ja @tyypit! Pistäkääs konkarit kommenttiosioon katseltavaa ja käykää seuraamassa niin tiedän seurata teidänkin tilejänne!

instagram.com/kynnenviilaaja

Kommenteissa tuli joku aika sitten puhetta siitä, että minulla näkyy sivulla vain yksi postaus kerrallaan. Kysynkin nyt teiltä arvon lukijat, miten te haluaisitte postausteni näkyvän? Kuten kommentoinkin, yhden postauksen näkymiselle ei periaatteessa ole mitään muuta valintaa kuin se, että näin sivun scrollaus pysyy jotenkuten aisoissa. Toisinaan sanainen arkkuni tai päättämättömyyteni rajata kuvien määrää humpsahtaa vähän reilummalle puolelle, jolloin vieritettävää saattaa tulla jo yhdessä postauksessa reilusti.

2 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!