4.8.2014

Pimpula pampula kesäkynsi

Kepeitä lapsenmielisiä kynsiä on ilo lakkailla näin kesäaikaan. Huomaan käyttäväni selvästi enemmän värejä sekä pastellisena että raikkaan voimakkaina, kun aurinko korostaa kauniita lakan sävyjä. Syksyisin luonnolliset värisävyt valtaavat tilaa kynsiltä, mikä on ihan ymmärrettävää ympäristönkin muuttumisen vuoksi. Lyhyempi ja ytimekkäämpi nimi olisi kelvannut tälle Seppälän The I Love This Color Nail Polish -merkille. Merkki on saanut kokoelmiinsa neljä indielakkaa muistuttavaa sitäsuntätä-hexglitterlakkaa. Hankin itselleni tämän kauniin valkopohjaisen vanilla Sorbetin ja tykästyin.


Vaaleana lilana Essien iki-ihana hemppislakka Go Ginza, jota kynsillä kaksi kerrosta. Sulaa helppoutta, kun pullossa majailee vielä suomisutikin. Vanilla Sorbetin alla keskisormessa ja nimettömässä kaksi kerrosta GT:n valkoista ja päällä yksi kerros sorbettia. En tykkää kerrostaa tällaisia lakkoja, joten yksi ainoa kerros on omalle silmälle juuri täydellinen. Ranskalaisen manikyyrin muotoon sipaistu glitterlakka antoi Go Ginzalle hyvän kärjen ja Ginzan värisävy löytyy hexeistä.

                                      Auringossa                                                                Varjossa

Vanilla Sorbet on crellymäinen, joten kerrostusta saa tehdä useamman kerroksen, jos sellaisesta jäljestä tykkää ja haluaa peittävän pinnan. Hippuja sai kyllä vähän asetella, mutta lakkauskokemus oli kuitenkin oikein siedettävä. Päällyslakkana varalta Seche Vite, etteivät hippusten kulmat nousisi tarttumaan mihinkään. Lähikuva kertokoon blenderiin heitetyn sorbettiherkun hedelmäisistä ainesosista ja herkullisen kirkkaista värisävyistä tarkemmin:


Neonsävyt iskevät taas kuin tuhat volttia, joten näitä 
on nyt vain tungettava kynsille, vaikka mikä olisi.


Ihanaa alkanutta elokuuta!

2 kommenttia:

Sana on vapaa, kiitos kommenteistasi!